the scene > demoscene

independent grubu partiye gelmiyor

<< < (5/5)

aegis:
spaztica: Guest çünkü aksam evden nete bağlandığım için giriş yapmayı unutup direkt cevap yazmıstım. Forumunuz uyarmıyor sen kayıtlı kullanıcı değilsin vb.... Yoksa kayıtlı kullanıcıyım. Gurup için bir yer açmana gerek yok ama yinede diğer gurup arkadaşlarımada sormam gerkiyor. Sağolasın.

Ben kimseye bu saatten sonra hesap vermek zorunda değilim. Bu işi zevk için yapıyorum ve yıllardır code yazdıgım felanda yok. Gerekli açıklamayıda yaptım. Zamanında olmuş olaylar bunlar. Kimseye düşman değilim. Bizler çocuk değiliz. Olgun insanlarız. Yukarıda yazdığım açıklamamda yine yanlış anlaşılmışım "Ne olmuş gibi" Niye hemen gocunuyorsunuz anlamışta değilim. Ben size açıklamada yapın demedim. Herkes bir polimiliğe girip ben lamer değilim diyor. e tamam lamer değilseniz neden açıklama yapıyorsunuz ? Ben tutupda size lamer mı dedim. Ayıp ediyorsunuz. biliyoruz sözüm meclisten dışarı....... Niye üsütünüze alınıyorsunuzki?  Bu yazdıklarımıda şimdi siz bir şeyler demek zorunda hissedeceksiniz.  :)  Ben code yapmayı çoook uzun zaman oldu daha 1 kaç ay oncesı c64 actım kullanmaya basladım. Am bu gidişle soğuttunuz beni cihazdan. Üste tükürsem bıyık Alta tükürsem sakal olayı. Bir şey yazdım söyledik yine laf ettiniz doğru söyledik zamamnında olmuş bir çok şey için itiraf ettik yine aşağladınız laf ettiniz...(üstünüze Alınmayın!) Ne bu ya bu cihazı çok severdim bu saate kadar ama sayenizde nefret etmeye başladım. Kahretsin Bundan sonra bir sey solersem yazarsam.......... Tamam bunu mu istiyorsunuz tüm camidan ÖZÜR DİLERİM.... Canım sıkıldı bu olaylara üzüldüm doğrusu... Hala uzuyor kapatılacağı yerde...

aegis

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git