Şu son olaylar her ne kadar hoş olmasa da yine de bana scenede biraz hareket olduğunu hissettirdi. Ancak birşeyler eksik. Eksik olan şey adam akıllı stuff. Bence hemen herkes işe koyulsun, her platformda hertür code, grafik, müzik dalalım olaya. Kim ne yapabiliyorsa.
Ara not: Bu arada Wisdom senin olayın farklı biliyorum. Sen kaliteden ödün vermezsin. Ben ödün vereceklere sesleniyorum
Ne yapabiliyorsa yapsın herkes, tüm turkish scene'e sesleniyorum. Bahsettiğim şey önümüzdeki partyden bağımsız. Ama bir ay sonra ama bir-iki yıl sonra, stuff çıkaralım ve stufflar üzerinden kapışalım...
İçimden geldi
Tüm şu geçen olaylar sonucunda şahsen kimseyle bir problemim kalmadı. Önceden varsa da artık yok... Aslında birçoğumuz, hatta karşılıklı atışanlarımız, birçok konuda benzeşiyoruz. Ben bu olayların nüksetmesini, ancak stufflar çıktıktan sonra nüksetmesini diliyorum
Birbirimize sert girmeyelim, itham etmeyelim, ancak eğlenecek kadar didişelim. 2004'den sonra bile scene'in Türkiye'de var olabileceğini kanıtlayalım. Ne dersiniz? Sonuçta zaten toplasan kaç kişi ederiz tüm turkish scene? Hangimiz bu ortamlardan uzaklaşsa genellikle geri kalanlarımız için kötü oluyor. Çünkü emeğinin binler yerine yalnızca onlar hatta bazen daha az kişi tarafından değerlendirilmesi insanı üzüyor. Dimi ama... Hydrogen'e müzikleriyle ilgili Türkiye'den yalnızca iki-üç kişi doğru dürüst değerlendirme yaptı. Yazık değilmi onca emeğe? Ama yarın öbür gün herkes kavgalı olursa o iki-üç yorumu bile arar hale gelebileceğimizden endişe ediyorum ben.
Hades intromu olumsuz eleştirdin ya, inan çok hoşuma gitti. Çünkü ben o introdan oldukça memnumdum. Beni tatmin etmişti. Şimdi daha iyisini yapmam gerektiğini hissediyorum, söz konusu olan basit bir intro bile olsa...
-=[SkaTe / BrOnX]=-