O classı şu anda Clash projelerinden biri için baştan yazıyorum ve eski versiyonunu paylaşmamaya karar verdim. Bitince yenisini paylaşırım sizlerle.
Ayrıca Plazma #3 için tek iptal olan yazım o değil. Asıl çok baba bir yazımı iptal ettim ondan haberiniz yok (kimsenin yok). Ama bilerek iptal ettim, sonuç olarak henüz yayınlamamın etik olmadığını düşünüyorum. Bu sene içersindeki bazı gelişmeler doğrultusunda yayınlayabilirim. Ama şimdilik yayınlamam doğru olmaz.
Bir de Test Platformu #3'ün büyük bölümü aylar önce yazılmıştı. ıkinci kez baştan yazıldı O da. Başlıca neden forumda son zamanlarda dönen kod muhabbetleri ve Nightlord'un VIC tutorialı oldu. 3. sayıyı bir hayli cyclelar üzerine kurmuştum. Hatta hatta cycle calculator gibi şeyler vardı içinde. Ama Nightlord tutorialını yayınladıktan sonra benim yazımın kafa karıştırıcı olabileceğini düşündüm çünkü yeni başlayanlara hitaben yazmamıştım ancak yeni başlayanlar da okuyacaktı. Nightlord'un çizdiği çizgi de hoşuma gitti ve ben kendi yazımı iptal ettim. Konu değiştirerek grafik modlarına, plot rutinine ve cycle calculator yerine VIC simulator'e dönüştürdüm olayı.
Anlayacağınız Plazma #3 için yayınlanandan çok daha fazla yazı yazdım. Plazma #4 çıkarsa belki bir kısmını orda görürsünüz.