the scene > demoscene
ölmek Ve Doğmak
hades:
Grubumuzun adı hi3s'dir.
Spritus : Diğer elemanlar uzun zamandır c64 ile uğraşan kişilerdir fakat şimdiye kadar hiç bir grupta yer almamışlardır. Yani çiçeği burnunda sayılırlar.
Independent ve yaşananlar benim için öldü.
Kalın sağlıcakla...
spaztica:
hi3s ... hmm anlamı ne ola ki acep? merak ettim.
güzel bir varoluş introsu (çok Sartre gibi oldu bu da) bekliyoruz artık... :)
forumda kullanımınıza yönelik bir bölüm açmamı isterseniz seve seve. tabii kullanacaksanız.
pdf dergiyi de hi3s mi çıkaracak yoksa o hala senin ürünün mü? pdf yerine sade bir 64 kodu ile reader yapsaydın çok şık olurdu aslında... :) ama yine de eline sağlık; sürekliliğini dilerim. bu arada basit bir tool ile doc halinde hazırladığın dergiyi pdf'e direk çeviren programlar mevcut pc'de, haberin yoksa. B)
nightlord:
selam size hi3s...
stufflarinizi heyecanla bekliyorum. basarilar...
bu arada hades c64turkiye et yahoo nokta com adresine dergi ile ilgili mail attim. biseyler yapmak istiyorum. cevabini beklerim.
skate:
hi3s güzel bir isim olmuş. Üç harf bir rakam, logolarda birçok atraksiyon yapılabilir. Ancak 3 ve s logoların çoğunlukla belalı, kıvrımlı harf ve rakamlarıdır, grafikerlere kolay gele... Gerçi ben kendimle kıyaslıyorum, iyi bir grafiker için zor şey yoktur (dimi Turbo, Hydrogen, Datura, Hyper :))
bu arada c64 türkiye'nin son sayısını çok beğendim. bence bundan sonra bu kalitede dizayn devam ederse paper mage de dönüşebilir olay. isterim 2004'den sonra bile fotokopi paper magler çıksın diye. ben üye olurdum walla...
hades:
hi3s ---> neyse açıklamayayım.
dergiyi kaldığı yerden devam ettirmeyi düşünüyorum ama aynı outfit ile çıkarmı bilemem. Çünkü dizayn işini yapan Deniz'in cevabı önemli. Olmazsa yine .pdf olarak ama daha basit bir outfit ile çıkacak.
ps: paper mage frp'de yeni bir tür olabilir. aynı şekilde cleric, paladin, barbarian gibi türlerede dönüşebilir ama kağıt bir kahraman kaç levele kadar çıkabilir orasını bilemem :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git