the scene > yabancı partiler
parti reklamları live from bp 06
vigo:
[attachmentid=104]
[attachmentid=105]
[attachmentid=106]
soldan saaa, streetuf, cyberpunx, cihad/hitmen, seven/da
tesla:
voov ... 7d6 nın reklamı süper olmuş
Ama ordaki 3-4 eleman hiç bakmıyor ekrana. Onların kafasına deynek ile vursaydın bi :)
Decipher:
oha daha önce demiş miydim bu server manyak diye bak bana vigo'nun fotoğraf makinasının markasını ve çekim saatini bile söylüyor süpeeer!
SONYDSC-P12HH 2006:04:14 14:05:36
öte yandan resme baktım ama bir yorumda bulunayacağım zira onun yerine alman konsolosluğuna elimde iki yarı otomarikle dalmayı planlıyorum... ICH FICKE DIE CONSULTA DEUTSCHLAND!
mrr:
--- Alıntı ---Originally posted by Dec1pher@Apr 15 2006, 09:55 AM
oha daha önce demiş miydim bu server manyak diye bak bana vigo'nun fotoğraf makinasının markasını ve çekim saatini bile söylüyor süpeeer!
SONYDSC-P12HH 2006:04:14 14:05:36
öte yandan resme baktım ama bir yorumda bulunayacağım zira onun yerine alman konsolosluğuna elimde iki yarı otomarikle dalmayı planlıyorum... ICH FICKE DIE CONSULTA DEUTSCHLAND!
[post=6957]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
konuyu dagitiyoruz ama butun dijital fotoraf makineleri EXIF (Exchangeable Image File format) formatindaki bu bilgiyi JPEGin headerina kaydediyor. Makinanin modelini, ne zaman cekildigini, flash kullanilmis mi, kullanilan ayarlar, vs vs cok fazla bilgiyi kaydediyor... O kadar fazla ki bunlar 2 sayfa tutar hepsi yazilsa... Hatta GPS bilgilerini bile kaydeden fotoraf makineleri var..
Photoshop, vs gibi programlarda da bu bilgileri gorebiliyorsun..
vigo:
beyler, artık tüm dünya bizi tanıyor...
bir çok kişi bana "resident" , "raven" , "glance" i sordu...
tüm bu güzel kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum...
sıkı durun...
eminim çok büyük compo kapışmaları yakında istanbulda...
7d6 ve nightshift 07 için çok iyi hazırlanın!!! rakipleriniz artıyor kardeşlerim...
i'm still dizzy... i drank tonz of beer & smoked shit... :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git