the scene > yabancı partiler

Breakpoint 2006 Releaseleri

<< < (5/8) > >>

chenmy1:
bab ilk once bok atma tabirin dogru bulmuyorum bu kendi yorumum ve gercekten benim icin ilgi cekici degil..breakpoint in c64 demosunu ise begendim o benim ilgimi cekti gercektende.

ama ilk soyledigin sozden bu ortaya cikiyo o zaman yazarkene biraz daha ozenle yaz istersen . Yani ben ilk okudugumda onu anladim..

ilk yazdigin:

"Türkiye'de bir partinin davetiye introsu hiç ilgimi çekmese de..."

ikinci yazdigin:

"Her ne kadar Türkiye'deki bir parti ilgimi çekmese de"

skate:
Yaw ne anlam çıkardığından bana ne? Burda heriflerin Türkiye'deki partilere bakış açısından bahsediyorum ben, invitation intronun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Yalnızca herif benim introma yorum yaparken yazmış bu lafı. Introyu beğendiği ve beni övdüğü halde Türkiye'deki bir partinin ilgisini çekmediğini peşin olarak söylemesi burdaki asıl problem. Ok?

chenmy1:

--- Alıntı ---Originally posted by skate@Apr 19 2006, 01:16 AM
Yaw ne anlam çıkardığından bana ne? Burda heriflerin Türkiye'deki partilere bakış açısından bahsediyorum ben, invitation intronun konuyla yakından uzaktan alakası yok. Yalnızca herif benim introma yorum yaparken yazmış bu lafı. Introyu beğendiği ve beni övdüğü halde Türkiye'deki bir partinin ilgisini çekmediğini peşin olarak söylemesi burdaki asıl problem. Ok?
[post=7099]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

iyide o ortamlarda ben dolasmiyorum onlar hakkinda bilgi sahibi olan kisi sensin.On yargi var derken o zaman neye gore onyargi var?

Ben burdan anladigim ilk yazina gore RELEASE lere gore on yargi var...

Ama senin sonradan yazdiginda anladigim Turkiye ye karsi bir on yargi var..

2 si cok farkli ve bam baska seyler.Ehh ben bunu tartismak icin degil iyilik olsun diye soyledim..RELEASE lere gore on yargi varsa o zaman ilgi cekici seyler yapilsin dedim..

Ama yok Turkiyeye karsi on yargi varsa o bambaska bi konu..Orasina ben karismam zaten..

skate:
Türkiye'ye karşı ön yargı elbette ki var. Ama benim bu konudaki ilk mesajımı okuyacak olursan asıl problem kaç kişinin Puterman gibi düşündüğüdür. Sonuç olarak Nightshift'de yabancılar var mıydı? Vardı. Bize düşman mıydılar? Aksine bizi oldukça seviyorlardı. Peki kaç tane bunlardan var ortalıkta, kaç tane Puterman gibi düşünen var. Asıl önemli nokta bu. Yapılması gereken anket belki de "sırf Türkiye'de olduğu için hiçbir koşulda partiye katılmam" diyenlerin sayısını ortaya çıkaracak türden bir anket olmalı. Çünkü anlaşılan o ki biz ne yaparsak yapalım, kısa zaman zarfında Puterman'ı bir Türk partisinde göremeyeceğiz. Ha derdimiz Puterman değil tabii ki, ama benim endişem O'nun gibi düşünenlerin sayısının yüksek olması.

Tüm olayı ancak böyle özetleyebilirim....

chenmy1:

--- Alıntı ---Originally posted by skate@Apr 19 2006, 01:27 AM
Türkiye'ye karşı ön yargı elbette ki var. Ama benim bu konudaki ilk mesajımı okuyacak olursan asıl problem kaç kişinin Puterman gibi düşündüğüdür. Sonuç olarak Nightshift'de yabancılar var mıydı? Vardı. Bize düşman mıydılar? Aksine bizi oldukça seviyorlardı. Peki kaç tane bunlardan var ortalıkta, kaç tane Puterman gibi düşünen var. Asıl önemli nokta bu. Yapılması gereken anket belki de "sırf Türkiye'de olduğu için hiçbir koşulda partiye katılmam" diyenlerin sayısını ortaya çıkaracak türden bir anket olmalı. Çünkü anlaşılan o ki biz ne yaparsak yapalım, kısa zaman zarfında Puterman'ı bir Türk partisinde göremeyeceğiz. Ha derdimiz Puterman değil tabii ki, ama benim endişem O'nun gibi düşünenlerin sayısının yüksek olması.

Tüm olayı ancak böyle özetleyebilirim....
[post=7101]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

Bak bu yazidan hersey guzelce anlasiliyor fakat ben gene bisi diycem yanlis anlamazssan?Buda "BOK ATMAK , SICMAK gibi" bir sey degil sadece iyilik ebabinda bak..

Oncelikle Turkiyeden katilimci sayisi zaten az ilk once bunun artmasi gerek Breakpointte o kadar gorduk ama almanyada anladigim kadariyla bir cok grup var cogu o gruplarin kalitesi yuzunden o partiye gidiyor..Turkiyede zaten sayili ve cok az grup var hadi cok olsun ama cogu aktif degil .. Madem bu konuya deginden soyliyeyim sorun ilk once Turkiyede var bence ..

Hatirlarsin bir ara fazla mesayiye mesaj dusdugunde NIGHTSHIFT hakkinda ON YARGISI olan kac tane insan cikti ama daha sonradan cogunu fikri degisti..Anliycan ilk once Kendi cevrende o kaliteye ve bilgi sevyesine ulasman gerekki sonradan yabancilari davet ediceksin. Aktivite olmayan yere kim ve kac kisi gider? Sana biri AFGANISTAN da demo partisi var gelir misin dese gidermisin? Onlar hakkinda ne biliyorsun?veya onu gectim tanimadigim bir yeri XXXXX sana boyle bir davette bulundu..Sen onlar hakkinda ve partinin sevyesi hakkinda bisi bilmeden kalkip herseyi goze alip onca yolu kat edermisin?Buna deyicegine inanir misin?

Yanlis da anliyabilirsiniz dogruda ama bence daha Turkiyedeki on yargilar bitmeden yabancilardan bisi beklemeyin derim...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git