the scene > yabancı partiler
Breakpoint 2006 Releaseleri
PE&OAS:
konu dışına ha çıkıldı çıkılıyo ama söylemeden geçemiyorum, skate'in invtrosu çok iyi bence, şu puterman'a skate'in yaratıcılığı hakkında da katılıyorum ayrıca, diğer konulara hiç girmeyeyim... ha zaten chenmy1, senin ilgini çekmemiş olabilir invtro çünkü bir c64 introsu ne de olsa, beklentiler farklı oluyor... yani burada kötü birşeyler ima ettiğimi düşünme sadece platformların arasındaki farktan bahsediyorum.
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by PE&OAS@Apr 19 2006, 07:33 AM
konu dışına ha çıkıldı çıkılıyo ama söylemeden geçemiyorum, skate'in invtrosu çok iyi bence, şu puterman'a skate'in yaratıcılığı hakkında da katılıyorum ayrıca, diğer konulara hiç girmeyeyim... ha zaten chenmy1, senin ilgini çekmemiş olabilir invtro çünkü bir c64 introsu ne de olsa, beklentiler farklı oluyor... yani burada kötü birşeyler ima ettiğimi düşünme sadece platformların arasındaki farktan bahsediyorum.
[post=7103]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
C64 release olan pouette begendigim bir cok sey var.. Konu disina cikilmasi hos bisi degil ama burda gordugum sey su iyi niyetle soyledigim 2 seyi benim soylemek istedigim disina algilanmak istenmesi.
vigo:
ya vedat.. sen artık beni harbiden sinirlendirmeye başlıyosun...
lütfen bi laf edereken önce biraz düşün, tart laflarını daha sonra fikrini beyan et...
bu invitro, benim "özel" ricam üzerine, çok kısa zamanda yazılmış bir introdur. partilerde adettir. bir sonraki partinin "reklamı" ve "davetiyesi" yarışmalara girer. maksat süper bişi yapmak diil, sadece bunu oradaki ziyaretçilere "hoş" bir şekilde bildirmek duyurmaktır...
beyler, ben artık bu tip boş muhabbetlerden süper sıkıldım...
görüyorum ki, "tr-scene" de toplan 5-6 adam dışında bi bok olamıyor...
belkide boşa kendimi paralıyorum...
neyse...
chenmy1:
--- Alıntı ---Originally posted by vigo@Apr 19 2006, 09:02 AM
ya vedat.. sen artık beni harbiden sinirlendirmeye başlıyosun...
lütfen bi laf edereken önce biraz düşün, tart laflarını daha sonra fikrini beyan et...
bu invitro, benim "özel" ricam üzerine, çok kısa zamanda yazılmış bir introdur. partilerde adettir. bir sonraki partinin "reklamı" ve "davetiyesi" yarışmalara girer. maksat süper bişi yapmak diil, sadece bunu oradaki ziyaretçilere "hoş" bir şekilde bildirmek duyurmaktır...
beyler, ben artık bu tip boş muhabbetlerden süper sıkıldım...
görüyorum ki, "tr-scene" de toplan 5-6 adam dışında bi bok olamıyor...
belkide boşa kendimi paralıyorum...
neyse...
[post=7107]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Tamam . Ben caninizi sıkıyorum o zaman bu ortamdan uzaklasiyorum.Simdi o zaman soylemek istediklerime aciklik getireyim ve oyle birakayim.
-Oncelikle insanlarin siniri bozmak icin degil sadece goruslerimi belirtmek icin begenmedigimi soyledim ..Begenmedigim halde ROL YAPARAK guzel olmus gibi seyler soylemek istemedim..
-C64 hakkindaki yorumlarim sadece yeni nesilin c64 e karsi ilgisinin olmamasidir. Yoksa C64 ile ilgili ALIP- VEREMEDIGIM bisi yok. Sadece Turkiyede ilgiyi artikmak istiyorsaniz DONANIM olarak Turkiyede ne tutuyorsa onlarda iyi calismalar yapilmali demek istedim.Daha sonradan BU BENIM c64 e DUSMAN oldugum gibi bir seye donustu.
-INSANLARIN arkasindan konusmaktansa bu tarz seyleri direkt soylemeyi tercih ediyorum haa bunu hoslanmiyorsaniz o ayri konu..
-AMA ben burda bir seyleri dagitmak icin degil gelismesi icin yardimci olmak icin birseyler dedim. Ben sizin gibi o ortamlarda bulunmuyorum ve onlar hakkinda bilgi sahibi degilim kimlerdir nasi insanlardir bilmiyorum bunu bana aktarmayi beceremesseniz gene onlar hakkinda bilgim olmaz ve boyle yanlis anlasilmalar ortaya cikar..
-Breakpointte oyun yazmak istememin ve benim icin cok onemli olmasida Milliyetcilikdir.senin 2 lafin ustune o oyunu yapmak istedim ve gercektende 2-3 gun ise gitmedim o oyun yuzunden ..
O LAF NEYDI? "-ORAYA CIKIP TURK BAYRAGINI SALLAMAK ISTIYORUM"
Bu laf beni cok etkiledi cunku yabanci bir yarismaya katilip derece almak istiyordum 96 kb oyun yarismasi benim icin bir firsat olarak gordum . Yoksa son gunlerde kalkip neden proje kasayim?ODUL YOK BISI YOK?MAnyak miyim?
Insanlari kazanmak istiyorsaniz boyle yapmamaniz gerek yok kaybetmek istiyorsaniz kaybetmek cok kolay .
Benim Skatele felan hic bir alip veremedigim yok veya releaseleri ile ama siz ona dusman v.s. gibi goruyorsaniz bu da ayri bir konu ..
neyse bu yorumlariniza cok uzuldum dogrusu ben cogu seyde iyilik olsun diye yaptim ama MADEM boyle algilaniyorum bu ortama bir daha gelmem..
Herkese tessekkur ediyorum.
Sevigler , saygilar ..
sizlerden kimseye dusman v.s. degilim sadece gelismesini isterken soyledigim seylerin yanlis anlasilmasi yuzunden kotu adam gibi gosterilmek istemem ve yanlis anlasilmam ..
Bir daha bu ortamda beni goremiyceksiniz ama kotu bi niyetim yoktu bunu bilin.
jimqode:
--- Alıntı ---Originally posted by chenmy1@Apr 19 2006, 09:14 AM
Bir daha bu ortamda beni goremiyceksiniz ama kotu bi niyetim yoktu bunu bilin.
--------------------
We are back..
--- Alıntı sonu ---
Imzada We are back yazmasi olaya ayri bir renk katmis.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git