the scene > yabancı partiler

Breakpoint 2006 Releaseleri

<< < (8/8)

skate:

--- Alıntı ---Originally posted by nightlord@Apr 19 2006, 07:29 PM
Bu arada Puterman bize dusman, Turkiye'ye dusman veya onyargili degil. Avukatligini yapiyo gibi olmiyim ama, adam sadece Turkiyedeki bi partiye gitmeyi pek dusunmem demis. o da burda c64 only bir parti olmadigi icin. sonucta bi invitroyu degerlendirirken ait oldugu parti ilgisini cekmemesine ragmen invitroyu ilginc buldugunu (ve Skate'i ozgun buldugunu) anlatiyor.

LCP memoriesdeki fuckings de danisikli dovustu diyorum ama kimseyi inandiramiyorum :)
[post=7121]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Ben de galiba sana anladığımı anlatamıyorum. Puterman'ı zaten düşman değil, rakip olarak görüyorum ben. "Bu arada Türkiye'deki partiye gitmeyi düşünmem" lafını ülkemize karşı ön yargısından dolayı söyleyip söylememesinin çok da bir önemi yok. Önemli olan gelip gelmeyecek olması. Adam peşin bir hükümle bir Türk partisinin ilgisini çekmediğini söylüyor açıkça. Ben de acaba daha kaç kişi böyle düşünüyor diye merak ediyorum. Birçok insan eminim tren yolunun ulaşmadığı ülkelerdeki partilere gitmek yerine yakın bir yerde parti olmasını bekliyordur avrupada. Niye? Çünkü lanet olsun ki tren yollarının üzerinde rahatlıkla gidebilecekleri en az 3-4 büyük parti düzenleniyor her sene. Adamlar da haklı bunlara rahatlıkla gidebilirken kalkıp Türkiye'ye gelmemekle. Benim derdim ise kaçının kıçını kaldırıp geleceği H2O ve Cosowi gibi.

vigo:
stay tuned ::: march 2007 ::: creative minds work the nightshift :::
demoscene.tv world tour 2007 :::

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git