the scene > demoscene
tr-demoscene can çekişiyor!
Decipher:
in spritus we trust... nerde bizim portalımız :)
Hydrogen:
ırili ufaklı introlarla felan foruma canlılık kazandırılabileceğine inanmıyorum arkadaşlar. Kimse başka birisinin yaptığına iyi veya kötü yorum yapmadığı sürece.
şurada Anes'in programladığı Digital Paper adında bir ürün var. Kaç kişi yorum yaptı onun hakkında. O kadar şey söyleniyor review yapmak hakkında. Nightshift'de release edilen ürünlere kimlerden tepki geldi. Sizce yeterli mi? Bence değil.
Onun dışında burada kimse yurt dışında release edilen demolardan vs. bahsediyor mu? Oradaki kontakları ile olan muhabbet, bu foruma hiç sızıyor mu?
Bence buradaki aktivitesizliğin genel sebebi, demo yapabilip-yapamamak değil, scene denilen uluslarası topluluğun içine dahil olamamaktır, yabancılık hissetmektir. Partilerde yarışan stuffların seviyesi, uluslarası standartlara gittikçe yaklaşıyor. bu açıdan meydana gelen gelişmeleri çok olumlu buluyorum. Bir şey yayınlamanın bilinci, git gide oturuyor burada da. Ancak eksikliğin sosyal olduğunu düşünüyorum. Scene sosyal bir ortam çünkü.
Takip edilmesi gereken bir çok şey var scene'de. Her gün bir kere pouet'e bakmaktan ibaret değil iyi ki:) Norveç'te olan kontağınla, zaman içinde aynı sokakta komşuymuş gibi muhabbet edebilmektir aynı zamanda. Çünkü paylaşılan şeyler aynı. Herkes yaklaşık olarak aynı aşamalardan geçerek bu özel ortamın cazibesine katılıyor. Ve sadece dostluk ve eğlence için bu işleri yapıyor.
Bilmiyorum bu yazı biraz karışık oldu. Ancak düşündüğüm bazı şeyleri de yansıtabildim herhalde. Burada söylediğim şeyler hop diye olmuyor tabi. Zamanla daha çok kişi, scene'in daha da içine çekilecektir. Tek tavsiyem, scene'in bazı etik değerleri konusunda hassas , ancak biraz da atılgan olmak.
stranger:
Tr Scene'inden Ingilizce bir discmag cIkmaLI. splash ve script'in yakaladIgI havayI hatIrlayanlar bilirler. Hem dIsarI acILma bakImIndan hemde yurt dIsI scene'leri ile en guzel kaynasma olayI saglam bir mag le olabilir. Bu arada maglerden bahsedipte C.N yi de anmamak haksIzLIk olur.Bahsettigim olay her grubun destek verdigi outfiti + icerigi cok sagLam ve orjinal bir mag.
skate:
Ben çözümün diskmag olduğundan emin olmadığım gibi, bir çözüme ihtiyaç olup olmadığınından da emin değilim. Scenedeki suskunluk beni bu kadar rahatsız etmiyor. Aksine büyük patlamalar için ümitlendiriyor.
Bakkada:
Abi kisir dongune takilmis gidiyoruz bi asamada,
Parti gaz yukselsin sonra ses cikmasin moraller bozulsun
TR-Scene'den bi bok olmaz karamsarligi olsun...
Bence bole bise yok abi Raven,Resident bir sene icerisinde pouette herkesin eline vermeye baslicak,
Keza retro konusunda Glance,Bronx yeniden canlanan Ascraeus da aynisini yapicak.
Biz yeni yetmelerin de yaptiklari seyler ufak ufak dikkat cekicek.
Yeni gruplar da gelicek belki eskileri dagilicak,birlesicek...
Bence bizim scene'in modeli bu ki TR sartlarinda cok da normal.su anda final donemi yaklasiyor,bunun yaninda sirkette ilafsiz azima siciolar.Cou kisinin de kendine gore younlugu vardir.Burasi almanya gibi deil ki saat 17:00 oldu mu marketler bile kapansin herkes kafasina gore takilsin.Bizim standartlarimiz belli bu standartlar icinde bu sekilde ilerliyoruz.Gelisime paralel olarak belki TR-Scene modeli de degisir.
Bence bu TR-Scene'in olmesi degil sadece farkliligidir.Bu fark iyidir kotudur tartisilir.
TR-Scene firtina oncesi sessizlik modeli.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git