the scene > demoscene

Tr'deki TÜm Demogrupları

(1/11) > >>

spaztica:
tr'de var olmuş TÜM demogruplarını araştırıyorum; grup isimleri, üyeleri, hangi yıllarda var oldular, bulunabiliyorsa release'leri...

birileri yardımcı olabilirse çok sevinirim. :)

spritus:
ben yardımcı olurum. buraya mı girelim verileri?

spaztica:
ehh haliyle... :) bi zaamet... :)

hades:
öyleyse siftah benden olsun.
ascreaus  97/98 gibi kuruldu  2000 gibi dağıldı. Sanitarium disk tool falan vardı.
Birşeyler daha var ama tam hatırlayamıyorum. Birde benim three stones isimli oyunum release edilmişti. Ayrıca benim "spook" isimli bir bir oyunumun tek partlık beta prewiev'i release edildi.  ( ki part bitmemiş gözüküyor. Oysa 3 part bitirmiştim. demekki erken release edildi. Acı olan ise 3 part bende bile yok. Anlaşılan tüm çalışmalarımı imha ettim) Grup kuruluşunda "solomon" olan nickimi "cryptic" olarak değiştirmiştim. Diğer memberlerin arasında adlarını hatırladıklarım ksin, moloch, skate ve aegis'tir.
Sonradan aklıma geldi birde palladium isimli diskmag var.

nightlord:
spaztica hocam... belki biliyosundur ama ben yine de yaziyim Commodore Scene Database (CSDB) diye bi site var. scene tarihine dair pek cok bilgiye ulasabilirsin. siteden advanced search yapip turkiye tabanli gruplari scenerlari ve releaseleri bulabilirsin. tabii bu da insanlarin girdigi bilgilerle olusturulan bi database olduu icin eksik ve hatalari olabilir ama yine de iyi bi baslangic noktasi olacaktir

adres: http://www.csdb.c64.org

saygilar

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git