accuracy'de ben ve kankam norvax da bir donem bulunmustuk. (1994-95).
hatta splash dergisini 1 numaraya tasiyan editor falcon/acy, benim kelalaka bir bilgisayarcida karsima cikarak scene'e girmemi saglayan insan idi.
ben 95-96 da amerikanya'da bir yil yasadiktan soora dondugumde, 64 section dagilmis kalan uyeler onslaught altina girmisti. biz de norvaxla ayrilip aesrude'u kurmustuk. hatta 97'de skate'in mesajinda andigi Madhead kardesimiz bize ikinci grup olarak katildi ama sonra biz inaktif olduk.
yani sozun ozu ben acy deykenki c64 memberstatus: (hatirladigim kadariyla)
mr.brain, digahole, golem, tyrant, nightlord, norvax
aesrude (1997)
nightlord, norvax, madhead
ayricana bir donem de inox grubundaydik (1994)
o zamanki member status:
zaz, corpse, psychopat, hellcat idi
bu arada accuracy ile clique arasinda biraz rekabet olduunu hatirliyorum. boole ozellikle remix'in commodore dergisinde yazar olduu donemde clique'ten ballandira ballandira bahsedip, accuracyden bi cumle bahsetmesine o donemde kil olunmustu. netekim bence color of code acayip devrim bi demodur, ve clique'in freestyle'ina bes basar
bu arada color of code'un bi tane release edilmemis parti vardir. bu partta kadem kendi odasini filled vektor olarak yapmis dondurmektedir. (boole yatak, masa dolap falan) fakat kucuk bi bug yuzunden release edilmemis. ben de falconun bilgisayarinda gormustum. kadem bildiim kadariyla turkiyede c64te vektor kodlayan iilk adamdir. ben onu gorunce " ulan ben de filled vektor kodlayan ilk adam olayim" diye gaza gelip 97 de calismaya basladim. ama o zaman release yapamadim. Kismet 2003'eymis
neyse konu dagildi... kusura bakmayin
herkese saygilar