the scene > demoscene
Tr'deki TÜm Demogrupları
Wisdom:
Asil niyetim kimseye sitem etmek degil de Crescent'in gercekten pek taninamamis bir grup oldugunu belirtmekti. Bunun tek suclusu da Crescent'in kendisidir haliyle.
Yukarda verilmis olan Sozluk basliginda da zaten ikinci entry'de yer alir Crescent (o da yine eski bir Crescent uyesi olan Zack tarafindan girilmis.)
Beni uzen sey ise bu thread'de neredeyse herkes tarafindan "lamer" grubu olarak kabul edilen bazi gruplarin adi gectigi halde Crescent'in adinin gecmemis olmasidir. Benim acimdan bakildiginda bu son derece uzucu bir durumdur. Ama bir kasit olmadiginin ve bunun suclusunun kendimiz oldugunun farkindayim.
Wisdom
GnoStiC:
Analog:
ben amigami satip, amiga scene'i biraktigimda yine de eski arkadaslarla gorusmeye devam ediyordum.. sonra tekrar amiga aldim ve o donem wea ile analog grubuna girdik.. hatta istanbuldayken wea ile amiga icin bir analog+bronx coop. dentro (code: wea&ms, gfx: turbo) yazdik.. bu intronun bende biryerlerde source'u oldugundan eminim ama hatirladigim kadari ile bu introyu amigada rls edilmis olarak hic gormedim.. sonra stranger (gfx, swap) ve whip (music) gruba katildi.. wea ile baglantimiz bir ara koptu, ulasamadik adama..
aradan baya zaman gecti.. ben artik fulltime pc ile ugrasiyordum ve stranger surekli gelip intro isterim, intro isterim diyordu.. (hala der, hatta gecen aylarda evlenirken, var mi bir istegin dedigimde yine intro istedi)
neyse, bende "invtro" introsunu ayak ustu yazip verdim.. arada nasil oldu bilmiyorum god (code, mersin) bize katildi.. tms (music), mqb (swap) katildi.. hatta bir ara exa (code, ex-giga) katildi, hatta cok guzelde bir introya baslamisti ancak okul nedeniyle onunlada baglantimiz koptu..
sanirim izmirli bir grup gibi gozukmemizin nedeni:
stranger, ms!, tms, whip, mqb = izmir
god = mersin
arada birkac intro daha yazdim ve sonrasinda askere gittim.. dondukten sonra zaten neredeyse tum zamanimi alan islerde calistigimdan scene'den uzak kaldim..
stranger = sular idaresinde calisiyor, arasira sms'lesiyoruz, hala intro istiyor.
ms!= ben.
tms= yaptigi mod'lar 1mb'in altinda hic olmadigindan o guzelim musicleri hic rls etme sansimiz olmadi.. almanca ogretmenligi yapiyor..
whip= 9eylul'de doktorasini yapiyordu.. su an izmirde, 35'den geldigi icin yakinda rizeye mecburi goreve gidecek..
mqb= marmarise yerlesti.. yazin otellerde ingilizce&almanca tercumanlik vs yapiyor, kisin oyun oynuyor.. gecenlerde ps2'de 2 gun uyumadan resident evil 4 oynadik.. guzel oyunmus.. neyse..
god= istanbul'a gittiginden beri neredeyse hic gorusemedim.. nightshift fotolarinda gordum ama napiyor bilmiyorum..
EDIT:
wea= en son gorustugumuzde antalyada calisiyordu.
skate:
--- Alıntı ---Originally posted by GnoStiC@Mar 24 2006, 11:16 PM
stranger = sular idaresinde calisiyor, arasira sms'lesiyoruz, hala intro istiyor.
ms!= ben.
tms= yaptigi mod'lar 1mb'in altinda hic olmadigindan o guzelim musicleri hic rls etme sansimiz olmadi.. almanca ogretmenligi yapiyor..
whip= 9eylul'de doktorasini yapiyordu.. su an izmirde, 35'den geldigi icin yakinda rizeye mecburi goreve gidecek..
mqb= marmarise yerlesti.. yazin otellerde ingilizce&almanca tercumanlik vs yapiyor, kisin oyun oynuyor.. gecenlerde ps2'de 2 gun uyumadan resident evil 4 oynadik.. guzel oyunmus.. neyse..
god= istanbul'a gittiginden beri neredeyse hic gorusemedim.. nightshift fotolarinda gordum ama napiyor bilmiyorum..
EDIT:
wea= en son gorustugumuzde antalyada calisiyordu.
[post=6421]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Bu kısım 1.5 saatlik bir filmin sonunda çıkan yazılar gibi olmuş :)
tURbO:
Benim basladigim donemlerde ACS (AHMET CRACKING SERVICE) diye bi adam vardi. bakirkoyde oturuyodu. bir sey release etmemistir ama istanbul a bayagi program dagitmistir.
1987-88 arasi olmali..
birde SPAZ alman bi cocuk vardi. sen onu daha iyi hatirlarsin. o da bayaa bisiler spread etmisti.
burda ilk kez acikliyorum..
ZOMBIE BOYS donemlerinde MYTH adi altinda dagitmamam gereken yerlere oyun dagitmak icinn paravan spreader ekibi kurmustum. kadikoy'deki commodore ve amigaci dukkanlarimdan ozur diliyom. ama para rules...
:P :lol:
malice ile beraber icerisinde oldugumuz BACKYARD BROTHERS isimli birde grubumuz vardi. BRONX un alt gurubu. bircok amiga public domain oyun yapmistik. AMINET cdlerinde hepsi vardir.
1984-86 arasi yine Malice ile MICROSTATE isimli oyun yazan bir grubumuz vardi. zx spectrum da yaziyorduk. yazilan oyunlar;
- ROBOT ROOM
- TRAPS OF VOLCANO
biiisiiler daa vardi ama hatirlamiyom.. aklima gelirse yazarim...
ohaa A.K. ne zaman gecmis yaaa... hayatimi yedi bu bilgisayar....
GnoStiC:
biraz konu disi ama,
@BEGIN_FILE_ID.DIZ
============================================
DUKKANLARA OYUN SATMANIN SIRLARI!
EGER OYUN SATIP PARA KAZANMAK ISTIYORSANIZ
BUNU MUHAKKAK OKUYUN..
dedicated to wea/analog!
==================================={split7}=
@END_FILE_ID.DIZ
_ ]H o ]M e of da ]B ]R () ]N X
bunu yaziyi sen mi yazmistin?
--- Alıntı ---Originally posted by tURbO@Mar 26 2006, 05:28 AM
burda ilk kez acikliyorum..
ZOMBIE BOYS donemlerinde MYTH adi altinda dagitmamam gereken yerlere oyun dagitmak icinn paravan spreader ekibi kurmustum. kadikoy'deki commodore ve amigaci dukkanlarimdan ozur diliyom. ama para rules... :P :lol: [post=6445]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git