the scene > demoscene

Tr'deki TÜm Demogrupları

<< < (7/11) > >>

tURbO:

--- Alıntı ---Originally posted by GnoStiC+Mar 26 2006, 01:45 PM-->QUOTE(GnoStiC @ Mar 26 2006, 01:45 PM)biraz konu disi ama,
@BEGIN_FILE_ID.DIZ
============================================
   DUKKANLARA OYUN SATMANIN SIRLARI!  
 EGER OYUN SATIP PARA KAZANMAK ISTIYORSANIZ
     BUNU MUHAKKAK OKUYUN..      
     dedicated to wea/analog!      
==================================={split7}=
@END_FILE_ID.DIZ
_  ]H o ]M e of da ]B ]R () ]N X          

bunu yaziyi sen mi yazmistin?

GnoStiC:
:D  guzel yaziydi ama.. diskete bal surme ve formatli 3ncu disketler olayini konusunda tebrik ediyorum..
eskiden senin gonderdigin oyunlari dagitirken, cocuklar gozumuzun icine bakardi, acaba neler getirdiler diye, old dayz.. tey tey..  :)

--- Alıntı ---Originally posted by tURbO@Mar 27 2006, 07:02 AM
evet..

WEA oyun dagitimi olayinda paso loser'lik yapiyordu.
bizde komiklik olsun diye oyle bisii release etmistik..
[post=6466]Quoted post[/post][/b]
--- Alıntı sonu ---

tURbO:

--- Alıntı ---Originally posted by GnoStiC+Mar 27 2006, 05:49 PM-->QUOTE(GnoStiC @ Mar 27 2006, 05:49 PM):D guzel yaziydi ama.. diskete bal surme ve formatli 3ncu disketler olayini konusunda tebrik ediyorum..
eskiden senin gonderdigin oyunlari dagitirken, cocuklar gozumuzun icine bakardi, acaba neler getirdiler diye, old dayz.. tey tey.. :)

stranger:
saints, legacy, turk, mercury, compuphiliacs, quasar, orbital, tds

Saints: Zannedersem 92-93  yılı gibi bir ara benimde member'ı olduğum bir gruptu. Grup elemanlarından Nop, Victory ve Sharp'ı hatırlıyorum. 6-7 ülkede sectionları kurulmuştu. Chip music pack ve introlar çıkarıyordu. Norveçli iyi bir müzisyen vardı adını hatırlayamadım :)

Legacy sadece 1-2 intro çıkardı. Bayagı bir muhabbetimiz olmustu cocuklarla fakat hafızamdan silinmis.

Orbital: Bu arkadaslarda birkac kisiydi. DOT'larla orbital yazan ve donen bir introları vardı. 1-2 stuff daha cıkardılar.

1 cuval kadar swap mektubum vardı. Bakalım atılmadıysa onlardan cıkarıp detaylı bilgileri yazarım.

Mercury 'ı belki God bilir. Logo üzerine kar yagan introlarını ondan almıstım.

turk,compuphiliacs,'ı hiç duymadım.
quasar,tds yabancı gelmiyor (ulan tds turk muydu ki?)  ama hafızadan ucmus.

Bu arada bayagı muhabbeti gecmis Kadem en son kıbrısta jasmin otelde calisiyordu. Mr. Dj(Rastan) onun nerde oldugunu bilir. En son Java falan takılıyordu abiler :)

skate:
@stranger: Forumu ne derece takip ettiğini bilmediğim için aşağıdaki linki veriyorum.

http://www.pouet.net/lists.php?which=14

Böyle bir olaya giriştik, tüm scene productlarını topluyoruz bu listede. Eğer listede olmayan ancak senin elinde olan yayınlanmış Türk productları varsa, bizlere ulaştırırsan eklerim bu listeye.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git