the scene > demoscene
Tr'deki TÜm Demogrupları
GnoStiC:
valla stranger forumu takip etmeye baslar gibime geliyor keza code'u 1999 yilinda yazilmis velakin bir turlu release edilememis analog music disc'ini rls edelim bari diye konusuyoz bir suredir.. buyuk ihtimal yeniden yazilacak, icerik whip & tms'in hic scene yuzu gormemis mod'lari olacak..
bu arada simdi arsivime baktimda, mercury (flux?) 'un bende 10 kusur tane introsu var gozukuyor.. gallery'ye upload edeyim..
GnoStiC:
elimdeki introlari gallery'ye upload etmeye basladim.
tr demoscene > Gallery > files > demos > pc > Various
flux.nfo 'dan;
flux members:
Master, Best, Elite, Hit, Echo
sloganlari:
HORSE , WOMAN , GUN AND CD-ROM
bu listeden HIT'i taniyorum, ayni anadolu lisesinde okumustuk. 3 sene kadar once gorustuk, belcika? 'da sanirim, cisco'da calisiyor..
hatta elimde elemanlarin fotograflarida varmis, isteyen var ise onlari da upload edeyim?
EDIT: HIT (ilker temir)'in sitesinde baska introlarda varmis;
http://www.ilkertemir.com/source/intro/
---
birde prizma demo diye bisi buldum, onu da upload ettim, intro'da
belirttigine gore "prizma group members":
recep tezkol, hasan tezkol
serdar hazar, semih hazar
Hydrogen:
Vaay. Stranger, Ms!, heyecanla bekliyorum muzik diskini:)
rafterman_flux:
FLUX hakkinda ek bilgi.
Morpheus ve ben Flux'i zamaninda C64 kullanirken kurmustuk. Ankara'da resmen kendi kendimize yarilarak bir hayli seyler ogrenip tam dogru duzgun bir seyler release edecekken ortada scene falan kalmadi. Biz de PC kullanmaya basladik ve tekrar scene'inde bir seyler uretmek icin olup bitiyorduk. Tabii PC scene'i diye dogru duzgun bir sey de yoktu.
Oyun spread'lerimizin kicina, basina koydugumuz ivir zivirlar sayesinde HIT, God gibi arkadaslarla tanistik. Sonrasinda nasil oldu tam animsamiyorum ama yeni bir isim bulalim gibi bir seye karar verdik. Tunali'da soguk bir kis gunu grup ismi icin kararsizliktan kivranirken yoldan gecen 2 guzel hatunu cevirip onlara alternatifler arasindan secim yaptirdik ve Mercury olduk :)
Aslinda guzel isler yapabilecek bir ekipti. Ayrica oyun yapimi konusunda cok hevesliydik. Biri strateji, biri menajerlik olmak uzere iki oyun icin calisma gruplari falan kurmustuk. Strateji oyununun temel kurgusu ve Menajerlik oyunun yapay zekasi ile neredeyse tum grafikleri bitirilmisti. Sonrasinda herkesin is, okul temposu yogunlasinca unutuldu gitti maalesef.
Dershanede sirasinin uzerine 'Accuracy' yazarken tanistigim Mr. Brain'le sonradan temasa gecip Accuracy altinda birlestik... Yasliliktan olacak Brain'le Mercury olmadan once mi sonra mi haberlestik tam animsayamadim. Neyse, ardindan da tarihe karistik.
HIT, Cisco'da ama sanirim su an Belcika'da degil.
Morpheus, ODTU'de doktora yapiyor.
Elite, ODTU'de master sanirim.
Ben (nick saatim o zamanlar Master'i, sonra Rafterman'i ve en son olarak da Red Crow'u gosteriyordu), Amerika'da Cornell'de MBA yapiyorum.
GOD, bizde isler yurumeyince ayrildi. Ne yapiyor bilemiyorum.
Diger staff konusunda bilgim yok.
HIT'in web'e koyduklari disinda da bir hayli seylerimiz vardi. Bulabilirsem buraya gonderirim.
skate:
Hoş bir tarihçe. En çok da Mercury isminin belirlenmesine koptum. Biz Glance'i en az 40-50 isim arasından birkaç aylık bir eleme ve oldukça yüksek ve sıkıcı bir mail trafiği sonucunda seçtik mesela. Bende hala duruyor uzun bir excel listesi, yanlarında oylarıyla birlikte. Aklımıza gelmedi yoldan iki güzel hatun çevirip onlara sormak :lol:
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git