the scene > demoscene

Tr'deki TÜm Demogrupları

<< < (9/11) > >>

GnoStiC:
bronx izmir section olmadan once pentagram, giga (exa), ms! (gnostic) olarak ucumuz amiga'da grup kurmaya karar vermistik..

"programi yazmasi kolaydir, dokumanini yazmak ölümdur" durumu kurulacak olan grubumuzun adini bulmak icinde gecerliydi.. bir suru alternatifler arasinda birkac gun konustuk ve ege universitesindeki rock konserine gitmek icin bornovaya gittigimizde bir kafeye oturduk.. alternatifler neydi su an hatirlamiyorum ancak bu kafede sonunda "system terror" adinda karar kildik..

ancak hararetli bir konusmaydi heralde keza "terror" kelimesinden dolayi diger masalardan donup donup baktiklarini hatirliyorum.. belki uzun sacli, kupeli metalci tipler oldugumuzdan (yil 92-93) bakiyorlardi yalan olmasin..

ve otobusle evlerimize donerken yolda ilk intronun kodu yine haraketli bir konusma ile kafamizdan yazildi, aksaminda pentagram bunu amigada bitirdi.. system terror adi ile 4 demo yaptik ve bu 4 intro bize bronx'un kapilarini acti.. bugun bile o demolari cok begenirim, bir ara siteye upload edecegim..

spritus:
bu ne güzel topicmiş be. uzun süre önce kapanmış olması hüzünlendirdi beni nedense

Riontron:
yaw stranger, saintsteyken nik neydi?

bide arkadaslar soyle hep bir yere atsak ne var ne yok :) (biraz kolaycilik oldu ama) sanirsam hepimiz bi bakmak isteriz, eskiden neler yapilmis diye :)

nightlord:
bkz. scenek

Riontron:
oki beklemedeyiz

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git