çok eğlenceli ve güzel bir parti yaşattıkları için organizatörlere teşekkürler. 1 yıl aradan sonra güzel dostları yeniden görmek gerçekten hoş oldu benim için. askerlikten dolayı önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca düzenlenecek partilere katılma ihtimalimin düşük olması sebebiyle bu partinin benim için anlamı daha bir farklıydı. umarım dostlarıma kendimi çok özletmem :]
greetlere geçeyim:
skate : partiye gelmem için elinden gelen herşeyi yaptın (evet neredeyse orda olamayacaktım). uzun süre görmediğimde özlediğim insanların başında geliyorsun. umarım kısa bir süre sonra yeniden karşılıklı muhabbet etmek, 256b optimizasyonu yapmak ve hatta beraber intro/demo kodlamak kısmet olur. bu arada iyi ki doğdun ;]
hydrogen : hehe. olm 7 byte mümkün değil diyorum sana. teknik açıdan değil sadece, evrensel mantık bile bunu diyor. bi kere yanlış sayı seçtin :] bu glance tayfasını bi tek sen yola getirip demo yaptırabilirsin. boş bırakma onları :]
endo : ya bu adamı ben çok seviyorum. böyle bi tuhaf umursamaz, kaygısız bir hava var adamda. nedir çözemedim. ama sevimli bişi :] yaptığı esprileri başka hiç kimsenin yapamayacağını düşünüyorum. bi tuhaf adam işte hehehe. bir de gp2x'imi evinde unutacağımı umacak kadar açgözlü :] unutmadan, sen codersın grafiker değil tamam mı? :]
decipher : işte sıra grubumuzun bitmek tükenmek bilmez enerji kaynağına geldi. sürekli gaz halinde, sürekli birşeyler yapmak için atak durumda. her yapacağı şeyden çabuk bıkıp başka bir dala atlamasa h2o'nun dediği gibi geleceğin chaos'u olacak. yine de o olmasa grup şu anki enerjisinin yarısından mahrum kalacaktı. hadi be olm şu 3d engine'ını bitir de beni rezil et ;]
anesthetic : bizim grubumuzda olduğu için gurur duyduğum, başka grupların da bizi kıskanmasına sebep olan süper coderımız. bu partiye demo yapamadı ama önümüzdeki partilere aortalığı sallayacak demolar yapacağına söz verdi. o yüzden rakip gruplara sesleniyorum: uyduruk işlerle karşımıza çıkmayın sakın :]
flexi : benim mükemmelik takıntısı olan bunalımlı biricik dostum :] her zaman o kadar yersiz kaygına rağmen her seferinde başarıya ulaşıyorsun. artık sana ne diyeyim ben. insanlar senden sadece kulaklarına değil beyinlerine bile işleyecek müzikler bekliyor. bunun için çok yol aldın, bir little bitchard olmana pek birşey kalmadı bence.
peandoas : bilgi yarışmasında vigo ve spaz gibi ayaklı scene tarihlerine karşı kazanmamızı sağlayıp finalde sorulan grafik sorularına kurban gitmen gerçekten üzücüydü. ama benim için asıl birinci sensin ;]
rephisto : seninle türk scene'i çok iyi bir grafiker daha kazandı. ayrıca grubumuzda olmandan büyük mutluluk duyuyorum. bu yüzden bager'e minnet borçluyum :]
incognito : ah be abi ne güzel pixellerkene bi anda kayboldun. neyse umarım tekrar görüşürüz.
datura : seni yeniden görmek çok güzeldi dostum. her ne kadar starstruck'ı izlettiremediysen bile gösterdiğin demolar çok güzeldi. bildiğim kadarıyla zaten tbl elemanları da partide emülatörle göstermişler starstruck'ı.
gnostic : daha toyken okuduğum tdsn'deki yazılarından tanıdığım eski bir scener ve çok iyi bir coder. kendisini yeniden scene'de görmek heyecan verici. özellikle karşımızda görmek istediğim değerli bir rakip :] aramıza hoşgeldin
ozxy : iyi demodan anlayan sağlam bir scener. sonraki partilerde görüşmek ve daha çok sohbet etmek dileğiyle.
ragnor : son yıllarda kazandığım değerli bir dost. demoscene konseptini kısa zamanda kavrayıp sağlam bir scener oldu. gruplar kurdu ve yıktı :] skate ile kurduğunuz clash umarım uzun ömürlü olur ve güzel işler çıkarıp bizi zorlarsınız. nice yıllara
turbo : abi senin yokluğunu iyi değerlendiremedim be :] yine ikinci oldum ühühühü. üstelik bu sefer kendi grupdaşıma yenildim :]
bager : abi bak tekrarlıyorum artık grafiker istemiyoruz hehehe. Tekrar görüşmek dileğiyle.
vigo : abi sen olmasan bu scene böyle olur muydu çok şüpheliyim. yine ortamın en has en baba adamıydın. iyi ki varsın ve olmaya devam et lütfen.
arcane : gülünce neşe saçan sensin bi kere :] seni görmek çok güzeldi. rambodur candır patlıcandır
nightlord : gözlerimiz seni aradı ama yine de seni anlıyoruz dostum ve ruhen bizimle birlikteydin biliyoruz. umarım yeniden görüşebiliriz.
bakkada : duyduğuma göre yeni eleman bulmuşsun. sanırım ozxy idi. adına sevindim. bu arada seni partide o kadar rahatsız ettim ki bana greet bile geçmemişsin ahahaha
hamsterlar : la yine gelin. artık alıştık varlığınıza ;]
spaz : hadi abi sık dişini de bitir şu portalı be. pixel tasarıma geçmen doğru karar. helecanla bekliyorum.
ref : partinin sonunda geldin ve çok şey kaçırdın. yine de seninle tanışmak güzeldi. bizden yine sarsıcı demolar bekle ;]