Deadlinea kadar geçen sürede partide olan biteni pek takip edemedim (gece dev ekranı pc demolarıyla domine etmek dışında). Ondan sonrasını da pek hatırlamıyorum zaten :) Neyseki IHA beni o halde görmedi (fuckings to IHA). Geleneksel "bi dahaki partide oturup geyik yapıcam" temennisini kendime verdikten sonra greetings ve fuckings'lerime geçeyim.
GREETZ
ragnor: Bu adam kendi prodlarından çok bizimkiyle uğraştı. :) Ayak üstü efekt geyiği pek olmadı, bi dahaki partiye yıkayacağım beynini.
skate: ışte bir party coding mağduru daha, sonraki partylerde coop dileğiyle.
bakkada: Brand new demoscene activist :)
rephisto: Sonunda tanışabildik, bi dahaki partiye konuşuruz da biz :)
decipher: Sana sadece fuckings var.
gnostic: Partinin ak sakallı dedesi. :) GP2X yardımların için çok teşekkürler.
spritus: Vicdanım sızladı, dayanamıyorum her şeyi anlatacağım. Sen ödüller dağıtılırken uyuyodun, biz seninkileri aramızda paylaştık.
vigo: Abi sen sabah ne anlatıyodun pazar sabahı bana? Ben bakıyodum öyle ama :D
labraynda: Yanlış arayışlar içerisindesin, hak yolu codingtir :)
ozxy: Sürekli yan yanaydık ama introyla uğraştığım için fazla muhabbet edemedik. Seninkini hala merakla bekliyorum.
nightlord: Nightlord'un özlemini partide duyduk ama aslında o compolarda bizimleydi. ınanmazsanız bakın:
FUCKINGS
mgzzy: Daha bu yaşta bu kadar partiye gelebildiği için mgzzy'ye fuckingler olsun.
incognito: Parti mekanında herkesten çok ilgi toplayıp, etrafta uçuşan "oha"ların sayısını artırdığı için.
scg: Yine ortadan kaybolduğu için scg'ye fuckings.
decipher: Sana fucktro kodlamam lazım aslında ama şimdilik el emeği göz nuru makefile'ımı olmaz bu diyip yok ettiğin için fuckings yolluyorum.
peandoas: Portemanto arpecco hepsini bilip bizi yarışmada ezdiği için. Ayrıca "ben şıkları dinlemeden de çözerim tüm soruları" triplerine girdiği için.
hydrogen: O kazık soruları hep sen sordun biliyorum. Ben lise hocalarıma böyle fuckings beslemedim.
spritus: Fuckings to spritus. Bize "bi şey yapmadım" diyip gizlice pixel compoya katıldığı için. Haberim olsaydı benle kapışırdın. Kaç piksel lazımsa söyle, nedir yani!
flexi: Yine soundtracki uzun yapıp beni uykusuz bıraktığı için. Tamam o kadar da uzun değildi :)
AşTı'de anons yapan hatun: Ben olsam gider yüz yüze konuşurdum, kafa bırakmadın.
erik: les'e girdiği için :)
şahan: Bilgisayarının içine ettiğimiz için. Sen yollamadan fuckingsi ben yollayayım dedim.
gnostic: Bi sebep bulamadım ama yine de fuckings!