Selam arkadaslar.. Hepinize guzel yorumlariniz için çok teşekkürler. ikinci bölümde özellikle DMA satırları ile ilgili bölümleri yazarken çok zorlandım. Ve çıkan sonucun ne kadar anlaşılabilir olduğuna dair şüphelerim vardı. Terminoloji ve cümleler yer yer kafa karıştırıcı oldular ve ben onları bir türlü daha anlaşılır kılamadım diye endişeleniyordum. O yüzden yazının anlaşılırlığı ile ilgili olumlu yorumlarınız beni çok mutlu etti.
Ayrıca bu kursları yazarken oldschool VIC programlamanın zevkini hatırladım. hele doksanlarda ilk rasterlarımı yaptığım zamanki heyecanlar geldi aklıma. umarım okuyanlarda ve uygulayanlarda aynı lezzetli heyecan oluşur. hatta böyle nightshiftte birkac intro çıksa ne harika olur
vigo, skate, stranger, esmaeild, coze, bakkada, gnostic ve spaztica hepinize cok teşekkürler. @stranger abi beni mahçup ediyorsun
waterdaki engine bayağı kötü aslında. mist'teki hali daha iyidir. Ama feedback için çok teşekkürler. bu arada geçmişe dönüp mistin ilk release edildiği zamanki forum threadini buldum. süper nostaljik daha insanlarla da yüzyüze tanışmamışım o zamanlar heheh
http://www.tr-demoscene.info/bbs/t76-p-yeni-civitas-demosumist.html Ayrıca threadin sonundaki hydrogen'in mesaj da süperdir
" evet böyle Void kalitesinde birşey olacaksa olabilir..."
yani yaklaşık olarak beraber amatör film çekelim gibi bir öneriye "evet yani starwars kalitesinde olacaksa olur" falan demek gibi
Zaten o mesajın üstüne kimse de cevap atamamış...
-------------
VIC kursunun üçüncü bölümü büyük olasılıkla önümüzdeki haftanın ortalarında gelecek... Sevgiler