Butun scenerlari, scene gruplarini ve varsa scener es-kiz arkadas'larini, ve scene'e merakli parti ziyaretcilerini;
24 Mayis Cumartesi aksami, 7'den sonraki herhangi bir matineye (Su anda matineler belli olmadigi icin bildiremiyorum, yarin belli olacak ve bildirecegim), bagdat caddesindeki bir sinemada (matineye gore en uygun sinema secilecektir), , Indiana Jones and The Kingdom of the Crystal Skull'i izlemeye davet ediyorum.
Ilham kaynagim, Vigo'nun hemen hemen her bulusmada belirttigi, "Eskiden scene boylemiydi, bir sinemaya giderdik, 30 scener falan gelirdi" cumlesidir.
Ve simdi scene'in ilk ortaya ciktigi 80'lerin gozu pek arkeologu, kadin-erkek hemen herkesin sevdigi, Indiana Jones'un yeni bolumu gelir de, boyle firsat kacar mi?
Kac kisi olursak olalim dolusalim salonlara. Bilet satin alma isini bir sekilde halledebilecegimizi dusunuyorum. Ancak ortak bir bilet satin alma olayina giremesek dahi, sinema ve matine belli olduktan sonra, herkes kendi biletini sozgelimi arkadan 2-3 ve ya 4ncu siralardan alabilir:)
Plan sinemadan 2 saat gibi bir sure once, Bagdat caddesinde bir kafede bulusmak, muhabbet etmek. Turkiye'de scene'i kurtarmak uzerine bikmadigimiz sohbetlerler tam etrafimizi baymaya baslayacakken zamanin gelip catmasi ve soyle keyifli bir film izlemek sonunda olaysiz bir sekilde dagilmak. Gelecekler mail adreslerini de yazabilirlerse sevinirim.