Ya bidakka, konuyu ilk açan ben, binary konusunda skate'i sıkıştıran bendim, skate'in suçu yok. Eğer dilerseniz neden o mesajı foruma attığımı da paylaşırım ama inanın artık bence hiç önemi yok, lakin baksanıza scene ya dut yemiş bülbüle döndü, ya da kimsenin skinde değil. Hatta turbo'nun mesajının altına da bir parti raporu gelirse şaşmam
Doğrusu bana çok koyardı it gibi çalışıp boru gibi demo yapıcam, bir kişi indirip çalıştırmasın. Bu kitleye bu izlence çok bile. Turbo&gnos bu scene'in korsanları, her zamanda öyle olacak, video ise video, herkes biliyorki bu demoyu zaten yapabilecek kabiliyete sahiptirler. Keşke binary değil de video olsaydı, scene şöyle bir titreyip kendine gelseydi. Vigo'nun isin/şehir hileleri gibi, kimsenin sklemediği combined demo compoda bir bronx hilesi.
Bana düşen bronx'a saygılar sunup alkış tutmak, tüm diğer ahaliye de gülmek düşer.
Neyse, artık demonun binary olduğunu öğrendiğimize göre, release edin de en azından 16xmotionblur ve depth-of-field'li ilk türk demosunu izlemiş olalım.