Tekrar teşekkürleeer. Doğum günümün bir çığır açtığını görmek çok sevindirici:P
Spritus:siz astronomların astrolojiden ne kadar huylandığınızı biliyorum, bu yüzden astrolojik yorumun beni şaşırttı doğrusu
Hydrogen: A aa. masterımı oğlak burcunda yaptım. (Yükselenim de oğlak zaten:P) (Ciddi olarak toplumu yanlış yöndendirmeyeyim kaygısına düşersem, Astronomi gibi bir bilim dalının, Astroloji gibi bir bir ruhani fal ile aynı cümle içerisinde adının geçmesine bile tahammül edemiyorum. Yaptığımda bir taşlamaydı, şimdi bazıları yanlış anlar felan neme lazım:)
Nightlord: Evet Interpaint'in fli destekli versiyonu bende var. Ancak benim bildiğim arabirimi normal interpaint'den bayağı farklıydı ve bir tek joystick destekliyordu.(O versiyon bendeki). Ancak Fbi fli editorune çok alışkın biri olarak zoom+normal ekran modundan vazgeçemeyeceğim. 8x8'lilkeri göstermesi de cabası. Joystick'le süper düz çizgiler çizebileceğinizi de unutmayın:)
Bu arada Nightlord'cuğum sen fli programını hediye edebilirsin tabi hallow'a, ancak onun 10-15 pixel konturluk süper teknikleri sebebiyle 1 cursor içerisine çok fazla renk sıkıştırmak gibi bir derdi olduğunu sanmıyorum:)
Spaztica: Minimalizmin artık hiç birşey yapmamaya kılıf olması beni üzen. Yapıcı eleştirinin ise gerekliliğine çok inanıyorum. Sakinlik ve neşe. İşte bunlar süper şeyler:)