tamamdir, sizlerle kontaga gecicem
bunu tabiiki isterim, ama ote yandan bir baska konu: hepimizin scene deki kisiliginden baska bir de ozel hayati var, malum. Yani burada demek istiyorumki, scenedeki olasi aktivitelerimin yaninda, ozel hayatimla ilgi aktivite olarak, yapmis oldugum parcalari scene'den ayri olarak yayinlarim. Yani bir scene aktivitesi, bir de ozel hayat aktivitesi olarak ikiye boleyim calismalarimi. Sanirim benim icin en uygunu bu olur.
Birde, bu aralar hard diskimi toparliyorum. Dosyalari siralayip dizip, dvd ye cekiyorum, ama tahmin ettigimden daha vakit aliyormus. Dvd cekmesi bitmiyor, bir sey yapmadanda 2-3 saat oturamiyorum(dvdye cekerken) ayni zamanda turk film/dizileri dvd video formatina cekip, normal playerda televizyondan izliyorum. dvd formatina cevirmesi ortalama 3 saat suruyor pcnin. 2.4ghz.
Bir kac parca koymayi dusunuyordum, onlar icinde son rotuslari yapiyorum. tam zaman vermesemde 2-3 hafta icinde koymayi dusundugum parcalar hazir olur gibime geliyor. Simdi soru su olur: onlari koyup ta kontaga geceyim? koymayip tami? sanirim, olursa, bir projede projeye gore yapilsalar daha iyi olur, hissiyat acisindan. Bunlar hic projeye bagli kalinmadan yapilmis oldugu icin, once koyayim da (buraya kadarkilerini), ondan sonrakileri proje fikriyle hareket ederken yapayim.