oncelikle party'ye katilan (ve gelmek istedikleri halde gelemeyen fakat gonulleri bizle olan) tum arkadaslara tesekkur ediyorum.
party mekanindaki cogu insanla zaten 40 yildir gorusuyormusuz gibi bir kaynasma olmasi beni cok mutlu etti.
organizasyon aksakliklari vs oldu gibi seyler duydum ama sahsen party'nin/organizator'lerin amacinin turkiye scene'ini bir araya
getirmek oldugunu ve bunu gayet iyi basardiklarini dusunuyorum.
benim icin oldukca egitici bir party oldu. bu arada party sonrasi gaipten sid duyumu veya herhangi bir duyulan muzigin on the fly olarak sid'e cevrilmesi olayi sadece bende oldu sanmistim rahatladim. party sonrasi fatihe birkac kez, abi bak sid caliyor yaw dedigimi hatirliyorum. (ve evet bunlardan biri donut yerkendi.. ve evet muradima erdim, cok mutluyum)
party'den ayrilmak hakikaten zor geldi..
party sonrasi fotograflara/videolara bakinca, ortak olarak herkesin yuzunde bir kocaman gulumseme var.. herkesle istegidimiz kadar cok gorusme sansini elde edemedik ama bu da sonraki party'lere gelmek icin iyi bir bahane olacaktir..
party greetz:hydrogen: usenmeden c64'deki sprite, charset vs gibi konulari anlattigin icin sagol..
skate: . (gereksiz bytelari attim, eheheh)
skate (decrushed): ayni dili konusabilecegim birileri ile uzun zamandir karsilasmadigim icin, seninle konustukca sasirdim ve mutlu oldum.. gelecek party'de $d012 detaylarini dinlemek isterim..
vigo: turkiye scene'inin gelismesi icin "senin intihar etmen gerekiyor" dense, aninda intihar edecek biri bu adam. yaninda getirdigi 2 bavul su isitici, kahve, filtre,cd vs vs ile bizleri besledi sagolsun
kardesim, sohbetin, kahvelerin, stickerlarin, dvdlerin, cdlerin, ismarladigin yemekler vs.vs.vs icin cok cok tesekkurler.
ayrica yazdigin intranet'i de takdir ettim. turkiye seninle gurur duyuyor
turbo: acaba uyukluyacak bir yerler bulabilirmiyim diye bakinirken, ortadan kayboldun, uzulduk hakkaten. gonul hep bizimle kal, bizi kollarina al isterdi ama nightshift'e artik. bu arada kings are back demosunun dizayn vs icin tesekkurler, tekrar soyliim, reel'in o kadar super ki, arasira canim cekiyo izliyom.
mfk: donut bulmamiz lazim kaprislerimi cekip, sonunda bana donut bulan super bir adam bu. gp2x formunda da belirttim, sponsormus gibi degilde, bizden biri olarak her ise kosup birseyler yapmaya calisti.
natilius: kim demis coderlar bilgi paylasmaktan kaciniyor diye? 2 gun boyunca framework/ajax/xml vs vs konusunda aklina gelen herseyi
anlatmaya calisti.
bakkada: :hug: uyuklarken bile gulumseyen biriydi ve ns7'ye gelecem kardes
lw3d: donanimin degerini bilen ve onu korumak icin hakkini veren biri. grubumuza hosgeldin.
spaztica: sevgili kardesim, bu party'de olmadi ama gelecek party'de a1200'un ile bekliyorum, hem gerceklestiremedigimiz bir sivi alma
durumumuz mevcut.
commodorefan: mod'larini bekliyorum.
pe&oas: ilgili demo'nun amiga versiyonunu bilen kisiler gormek cok mutlu etti beni, sagolasin.
spritus: gp2x icin calismalara basladigindan eminim, bu partide cok konusmadik ama ns7'de gorusuruz.
endo: surekli bisiler icin kosusturuyordu, nerdeyse hic konusamadik.
datura: sayesinde amiga demolari izledik, cok sagolasin..
anes: sanirim en son ayrilirken gorusuruz dedi, onun haricinde onu konusurken hic gormedim, goren var mi? demo/256 icin tebrikler.
decipher: ya bu adamin clone'u var ya da cok hizli hareket edebiliyor. nereye gitsem orda birileri ile konusurken gordum.
ragnor: clash camiamiza hayirli olsun
arcane: party boyunca bir suru kisiye birseyler anlatti, texture, boyut felan filan dedi ve hakkaten cok deli guluyor bu adam.
ref: party dagilmisken yetisebildi ama kisa zamana cok sey sigdirip bir suru geyik yaptik. sayesinde gp32 gormus oldum, sagolasin. seninle cekilen fotomuzu rlyeh'e gonderdim, mutlu oldu.
ozkano:gelecek sefer elindeki makinalar konusunda biraz daha konusmak isterim..