Bu erken yayınlanmış bir previewdır. Aslında bu siteyi "pat" diye tepeden düşürmeyi hedeflemiştim ama anlaşılan Türk scenerların bu siteyi görmeye ihtiyacı var.
Tasarım konusunda yapılacak tüm yorumlara bu aşamada kapalıyım. Bu pouet değil csdb değil cart diil curt diil. Bu bir database sitesi.
http://www.scenek.net Sitenin bilinen güvenlik açıkları olduğu için şimdilik kimseye account veremiyorum. Ama kısa sürede tüm Türk scenerlar bir scenek accountuna sahip olacak.
ıçerik olarak veritabanı henüz oldukça boş. Benimle ilişkili şeyleri arayacak olursanız (Skate, Glance, 7DX, Living v.s.) bulabilirsiniz. Elbette ki kobay olarak kendimi kullandım
Bu sitenin en büyük özelliği hem tüm platformları içermesi hem de product-scener ilişkisinin bulunması. Bu sayede her scener kendine ait tüm scene tarihçesini bu siteden takip edebilecek.
Hepsi bu mu? Hayır bir kısmı hala sürpriz. Özellikle bir tanesi var ki Spaztica'da saklı. O da yakında patlatır bombayı. Spazla iş birliği içersinde yapıyoruz bu projeleri.