Ya, şu eski CDleri karıştırırken neler çıktı neler. Bunu da özellikle Caisson için gönderiyorum. Eminim download edip dinlemeye başlayana kadar bunun ne olduğunu hatırlamayacaktır bile.
Özetliim. Biz arada bir Ciasson'la gitarımızı kapıp diğerinin evine gider takılır, nadiren de kayıt yapardık. Bu gönderdiğim kaydı ise herhalde çok duygusal bir anımızda yaptık (ne iş lan Can?! normalde biz daha sert çocuklardık
). Yanlış hatırlamıyorsam Caisson bir alt yapı bulmuştu ve ben de üzerine denemeler yaptım. Sonra ben alt yapıyı çaldım, o üzerine birşeyler salladı. En son karambol kaydettik ne çıktıysa peş peşe. Arada 20 kere sound değiştirmişiz. 2-3 farklı destortion tonu, değişik akustik tonları v.s. biraz sıçık olmuş. Ama ben yine de sevdim aradan zaman geçtikten sonra tekrar dinleyince. Kimbilir kaydetmediğimiz ne potansiyel parçalar heba olmuştur :/
http://www.akaydin.com/misc_files/emir&can.zip Soundda ufak bir eksiklik hissedebilirsiniz. Sebebinin yalnızca 2 gitar olmasıyla bir ilişkisi olabilir
1:42'de giren gitarı iyi hatırlıyorum. O aralar acayip SID dinlememin sonucu olarak böyle birşey çıkmıştı.