kaset uzerinde var, o da bizim solist anfi olarak evinden getirdigi muzik setini kullaniyordu, onunla arasira kayit yapmis.. 1992'de hepimiz bir yerlere dagilirken, tum grup elemanlarina birer kaset verdi, cok guzel bir surprizdi..
ama bazen muzik seti gitar anfisine yakin konmus bazen de crash'in hizasinda bir masa ustune felan.. sarkilardaki ses dagilimi bu yuzden dengesiz.. tabi ben dinlerken, o gunleri yasadigim icin on the fly normalize ediyorum
bunlari bir ara mp3 yapayim.. ayrica elimde sam/bronx (davul) yanisira whip/analog'un (gitar) gruplarinin demo kayitlari da olacak bir yerlerde..
hazir biraz da yeri, bir ani:
2000 yilinda karsiyakada bir eczaneye girdim, ilac alirken adam "beni tanidin mi" dedi. taniyamadim.. meger o bizim grup calismalarina gelirmis arasira, hatta konser verdigimizde (konserde a500 de kullanmistik) yardimci olmus.. tebrik ettim adami 10 sene sonra beni tanidi diye..
1990 ha... Ben daha o yıllarda elime gitar sürmemiştim. Bu arada kafadaki bant olayın hasta oldum Gnostic, sen de yollasana eski kayıtlarınızı. Ya da var mı internette bir yerlerde?