Amacım Ufuk'u "daha da" batırmak değil ama başta gitar olayını yanlış hatırlamışsın Caisson kardeş. Bare onu düzeltiim. Tarih sayfalarında düzgün yer alsın
Gitar olayı tam olarak Caisson'un anlattığı gibi cereyan etmedi. Biz Ufuk'un evindeyken gitar muhabbeti açmıştık hem de elemanla alakasız. Mesela "Can, eve dönünce de gitarını bir gece ödünç verir misin?" gibi bir laf ettim ben, hemen atladı bizimkisi "aaa, siz gitar mı çalışyorsunuz, ben de süper solo atarım" falan diye. Can ile benim "süper solo atan" onlarca arkadaşımız olduğundan ve hiçbiri de hayatta böyle bir cümle kurmayacağı için o anda anladık salladığını.
Daha sonra aradan epey bir zaman geçti. Bir gün Can'ın evine geldi bu. Orada Can gitar çalmaya başladı. Bir süre çaldıktan sonra birden askıyı boynundan çıkarıp gitarı Ufuk'a uzattı ve "al çal bakalım" dedi. Ben o anda kesinlikle Ufuk'un bir mazeret uydurup gitarı almayacağını düşündüm, hatta bundan emindim. Ama eleman gitarı aldı, amatör bir hareketle boynuna geçirdi, penayı eline aldı. Öyle mal mal gitara biraz bakındıktan ve penayı düzgün tutamadan tellere sürttürüp iğrenç sesler çıkarttıktan sonra "ya çocuklar unutmuşum ben çalmayı, uzun zaman oldu" dedi. Bence O'nun tahmininden çok daha uzun zaman olmuş, çalmayı hiç öğrenmediğini hatırlayamamış o da neyse, biz de yemiş gibi yaptık.
1...3...5...20...100....65535'e kadar yalan kaldırdım, 64k dolunca ilişkimi kestim
Son konuşmamız da aynen şu şekildeydi.
Emir: (Avazım çıktığı kadar bağırarak) ARAMA ULAN Bı DAHA BENı!!!!
Ufuk: Emir, çok ayıp ediyorsun bak, böyle yaparsan bir daha seni aramam.
Emir:
Caisson gaza getirmese bu kadar detayını anlatmayacaktım ama içimde kalmış, şu an bile sinirlendim. o derece... Kim olduğunu bilin, ona göre mesafenizi koruyun. Benden size uyarı.