o iş ocr'a giriyo sikeytim doğrudur.ama şunu belirteyim. öncelikle OCR destekli olsun mu diye şeettim fakat scan edince herbir sayfayı 300dpi'da dosya boyutu 180mb'a fırladı. pdf'de de kullanmış olduğum dpi 100'ü geçmediği için pek sağlıklı sonuç alamama olasılığın yüksek esmaeild...
ekte resimli olarak anlattım. mutlaka bir yerlerde lazım olur.
@ref: ben pdf'i açıkçası tek bir paket halinde olsun diye şeettim. Hatta durumu düşünce kısmında abartarak: "Ulan bunları bi de temiz OCR'dan geçirim de millet istediğini seçsin kopyalasın, bookmark, sayfa indexi, vs. vs." ama yemedi, daha o kadar balatayı sıyırmamışım
Aman diyim ocr falan, orjinalliği gidiyor. Böyle olunca bazen renkli printer'dan çıktı alıp dergiyi yeniden oluşturabiliyorsun. Jpeg olsaydı RAR ya da Zip yaparak tek bir dosya haline getirebiliyorsun. Sanırım PDF'e hepimiz alıştık, bu konuda pek de ısrar etmeme gerek yok... Bu arada senin nick nasıl okunuyor? "Kezon" mu? Hani bi yanlışlık yapmayalım..
Süpersin Can. Umarım son sayıya kadar gazını kaybetmezsin. Bu arada ilk postu editleme çok iyi fikir. Bölük pörçük olmayacak linkler. Aklıma gelmişken, Nightshift'e kadar scanleyebildiklerini CD'ye yazar Nightshift'de dağıtırız millete, hoş olur.