Hey millet!
Harika bir partiydi. Organizatorler basta olmaz uzere orda bulunan herkese tesekkur ederim. Bir de cekilisle verilen gp2x'i ben kaptim diye soylemiyorum vallahi sponsorlarimiz bir harikaydi. Katilim olmadigi icin iptal edilen compoya ve gp2x exec compo ikincisine de odul vermeleri gercekten harika bir hareketti.
Party intro icin sacma sapan seylerle inanilmaz vakit kaybettik. Disketleri karistirdik, arada bir kere source'u ucurduk, sinus tablosu yapana kadar anamiz agladi. (Trick icin sagol skate!) Her ne kadar caisson, acme'nin wile e. coyote'nin roket satin aldigi sirket oldugunu iddia etse de Hades'i crossdevelopmentin iyi bisey olduguna ikna edebildim sanirim.
Resident'in gp2x oyununu port edilirken gormustum. Guzel biseydi aslinda ama video out olmamasi ve ses problemleri kotu oldu. Yine de bronx'un demosunu gecemezdi herhalde diye dusunuyorum.
Turbo'nun kendi kendine verdigi hediyeler ve ozellikle de kor talih eseri grafik compoya odul olarak secilen mouse pad beni cok guldurdu. Silencer amigamda yuklu butun whdload oyunlarini siradan gecerek rekor kirdi. Spaz organizasyonla ugrastigi yetmezmis gibi bir de aksam ise oturarak beni sasirtti. Yastik getirmeyi unuttugum icin fena halde boynum agridi ve kimbilir daha neler.
Iki gundur isten kaytarip gp2x'i kurcaliyorum. bakalim bu isin sonu nereye gidicek