Bayağıdır yazmak istiyordum ama kafamdakileri tam toplayıp düzgün bir yazı olmalıydı. Hala toparlayamadım ama fazla geciktik daha fazla gecikme olmasın.
Plazma #4 çıkacak, biraz geç olacak (çoğunlukla benim suçum) ama çıkacak.
Yazılar için deadline: 20 nisan
Dergi çıkış tarihi: 1 Mayıs
Evet, bayağı bir gecikmiş olacağız ama haklı nedenlerimiz var. Bunları mag çıkınca editör sayfasından okuyabilirsiniz. Ama en büyük nedeni kişisel problemlerim diyebilirim.
şimdi gelelim sizden ne istediğimize. ılk olarak inceleme yazıları. Bol miktarda. Önceliğinizi Nightshift2007 ürünlerine vereceğinizi tahmin ediyorum, öyle de yapın. Sadece demo değil, müzik ve grafik incelemelerine de ihtiyaç var. Ama sadece NS ile sınırlı kalmanıza gerek yok, oldskool, newskool her türlü platformdan her türlü demoscene ürününün incelenmesine açığız.
ıncelemelerden sonra ihtiyaç duyduğumuz ikinci alan scene hakkında makaleler. Öncelikle scene'i anlatan, tanıtan yazılar olmak üzere scene hakkında her konuda yazabilirsiniz, ister anılarınız, ister şikayetçi olduğunuz konular, isterseniz scene'de sevdiğiniz şeyler. Takılın kafanıza göre. Dediğim gibi öncelik scene'i tanıtacak, scene'in ne olduğunu anlatacak yazılarda. Amacımız bu yazılarla scene dışındaki insanları scene konusunda bilgilendirmek ve onları scene'e çekmek.
Sonra ise daha önce sıkıntı yaşamadığımız bir konu olan eğitici dokümanlar (tutoriallar yani
. Sadece programlama olmasın, mümkünse grafik, müzik ve başka alanlarda da yazılar bekliyorum. Ayrıca başlattığınız yazı dizilerine devam etmenizi de.
Ayrıca daha önce başlamış yazı dizilerine devam etmeniz en öncelikli dileğim. Örnek olarak "... demolarını anlamak" serisi güzel bir yazı dizisi ve devamı önemli. Her konuda yazılarınızı bekliyorum.
Birde bir mesaj panomuz var. şu ana kadar asciilerle ilgili sorunlar yaşadık ama bundan sonra yaşamayacağız. ılla ascii art'lı mesajlar yollamak zorunda da değilsiniz. Her türlü mesajınızı bekliyorum.
Son olarak bir diğer önemli konuda, yazacağınız yazıları bana önceden bildirin ki daha sonra bir başkası aynı konuda yazmak isterse onu bu konuda uyarabilelim, bu sayede duruma göre başka bir yazı yazar, ya da sizin yazınızla aynı şeyleri yazmak yerine birbirini destekleyecek bir yazı yazar, ve ya ortak olarak yazarsınız. Belki de başka birşey yaparız ama ikinizinde aynı şeyi anlatan benzer yazılarla zamanınızı ve emeğinizi harcamayız, bu zaman ve emek gücünü daha iyi bir şekilde değerlendiririz.
Yazı konusu dışında bize grafik ve müzik konularında bu sayıda yardımcı olacak gönüllülere ihtiyacımız var. Kapak, arayüz vs. için grafik ve arkaplanda çalması için birkaç müzik parçasına ihtiyacımız var. Gönüllü çıkmazsa ben arayacağım bir gönüllü ama umarım biri çıkıp gönüllü olur.
Neyse benden şimdilik bu kadar. görüşürüz.