Tekrar selamlar arkadaşlar,
Buradaki tüm arkadaşlara hoşbulduk ve teşekkürler diyorum. Yazdıklarımdaki Türk Dünya ve Sıfır konulu bölüm Japon'a aitti
Ama işin ilginic ve benim de etrafımda gördüğüm nedense Japon'un söyledikleri ile aynı
Ama merak etmeyin sakın yazılanları hakkımızda söylenenleri vs kötü olarak algılamadım. ınsanlar bazen tanımadğı kişiler hakkında gördükleri ile ilgili olarak yorum yapabilirler. Bu önemli değil, ilk olarak elbiselerinizle karşılanırsınız, uğurlanırken fikirlerinizle uğurlanırsınız derler :rolleyes:
Ben de yıllar yıllar sonra, hep C64'ümün Siyah Beyaz 12" eski bir televizyondan gördüğüm (kimse yokken büyük televizyona takıp C64'ümü) izlediğim insanların arasına gelmek ve hayli ilginç bir şekilde gelmek önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi yaratıcın bir lütfu olsa gerek bana
Ben de aranızda olmaktan gerçekten çok mutlu oldum.
Bazı arkadaşlar yazdıklarımı sormuşlar ama hurda bir 386'ım var onun içindeydiler. Ancak klavyesi bozuldu ve eski tip bir klavye bulmak lazım. O makinayı açabilirsem (ve yer yok diye silmediysem) oradan yaptıklarımızı gönderebilirim. Ama eğer isteyen olursa, 3D gözlükle izlenebilirliği nasıl yaptığım konusunda bilgi verebilirim. Bu konu ile ilgili olarak Delphi Türkiye'de makaleler bölümünde anlatmıştım. Burada yeniden anlatabilirim. (Gerçi muhtemelen sizler de biliyorsunuzdur) Hay Allah ben de neyi kime anlatıyorum
ıçinizde C64 dergisinde çalışmış (bu arada C64 dergilerini bile hala saklıyorum evde) arkadaşlar var mı? Bir keresinde dergide Zombie Boys ile röportaj vardı hatta Turbo'nun yüzündeki maskeyi çok net hatırlıyorum, fotoğrafta biri diğerine sanki vuruyor mu çekiç mi sallıyordu öyle bir şekilde çekilmişlerdi. Ama hepsinin yüzlerinde birşeyler vardı
Oyyy şimdi yüklüğü indirip bakamayacağım dergilere zor geldi
Fakat Demo ve Intro'lar konusunda merakım her daim olmuştur ancak grafikler vs. aldı başını gitti nasıl baştan başlayıp yetişebilirim bilmiyorum. Biraz zaman harcamak lazım ama şu sıralar o da bende yok
Delphi Türkiye'yi bile şu sıralarda biraz boşladım. ızmir'e yeniden döndüm ve Tmmuz 15'e yetişmesi gereken bir Bilgi Sistemleri Departmanı ve bir takım yazılımlar var. Bunları yetiştirmeye çalışıyorum. 7d7 muhtemelen ıstanbul'da olur ama fırsatım olursa koşa koşa gelmek isterim doğrusu. Fakat söz veremiyorum. Yeri yurdu süresi vs. gibi bilgileri bir edineyim ondan sonra inşallah.
Herkese tekrar çok teşekkür ediyorum, inşallah zaman içerisinde aktivitesi artan bir Kuri_YJ görürüz umuduyla.
Kolay Gelsin