Aklimda kalanlar, gulduklerim.
- Party mekaninda sigara icilmemesi BRONX ekibini acik havada birakti. Superde muhabbet oldu disarida aslinda. calisanlarda rahat rahat calisti.
- CROCKETT/ZB!+BRONX yine her zamanki gibi "Silent but deadly" idi. Super muhabbet ve code insani. seni seviyoruz kanka. hep aramizda ol.
- HYPER/BRONX usumesi ile bir anda Arap (Fellah) Rapciler gibi giyinmesi ve ortalikta gezinmesi. Siyah, Kirmiz ve Beyaz uyumu superdi kanka. Ayrica her zamanki gibi organizasyon konusunda bir numarasin. Kaveler, bardaklar filan. Buyuksun HYPER babaaa... "ViGO sende buyuksun..
"
- BlekTurk'un OCEAN faciasi ve GREEN BERET olayi bende 2. bir "Rambodur Candir" firtinasi yaratti.
- DEMODOJO ekibinin gerek stili, yaptiklari ve partideki durusu ile gozumde daha da buyuduler. Kalbimde buyuk bir yer kapladilar.
Bence Turk Scene tarihinde en kendine has, en FUNKY grup olma ozelligini de kaptilar. Supersiniz!
- Partideki robotu ortada gezdirip gegirten DECIPHER ve kaybettigi scroll texti. Gule gule git bro. hersey icin saol. yordum seni.
- Yunanistandan gelip partiye destek veren XC8/BRONX ve MiKO63/BRONX. Respect brothaz!
- CRESCENT ekibinin yine gelip kulak pasimizi silmesi. ve istikrarli perfonmaslari. Buyuksunuz babalar.
- Parti organizatorlerinin kosturmacalari ve HYDROGEN'in hala beni pixelde gececegini iddaa etmesi.
hersey icin tesekkurler.
- Partinin maskotu SKATE'in production KAAN. super tatli. masallah.
- NATILIUS/BRONX'un gece partiye gelince geyik 3lusunun tamamlanmasi. HYPER, BEN ve NATI. Komalara girercesine geyik ve NATI'nin gedik pa$a hesabi her seferinde tasi gedigine koymasi.
- ANES'in scroll'u herseyi ile superdi. ben cok beyendim. Her zamanki gibi benle pek konusmasa da babalar gibi kod yazmasi. Respect!
- RAGNOR'un onca zaman FRP filan demesi ama partide Shoot'em up yazmasi. Bursa scene'ini bitirip Ankara scene'ine katilmasi.
- GNOSTIC/BRONX'un onca zaman Donat, donat diye delirmesi. Parti mekaninda DUNKIN DONATS olmasi. ama GNOSTIC'in gelmemesi
- BAKKADA ile yanlis anlasip, BAKKADA sayesinde Hisar turu yapmamiz.
- Partilerde yeni bir soluk. Genc bir kan. DERYA BEY. Hosgeldiniz mirim. Her zaman bekleriz.
- ACCURACY seneler sonra son gun gelmesi.
- DENIZ CAN CELIK'in abi ben hasta olcam galba diyerek partiden kosarak ayrilmasi ve roportajimizi yapamayisi.
- Gozlerim aradi: SPRITUS, GNOSTIC, ARDA, SPAZTICA, MFK, NIGHTLORD.. Olmadi babalar. gelin partilere yaaa..
- Kisaca aklimda kalanlar bunlar. gelen herkese cok tesekkur ederim. ben bayaa eglendim. keske katilim daha cok olsaydi.
Bu arada Cumartesi gecesi eve donup VEFA BOZA'lari icin etiket tasarimini bitirmem yatip PAZAR gunu gelmem yuzunden bazi seyleri kacirdim.
Etiketleri merak edenler Ramazan'da alacaklari BOZA siselerinin uzerinde gorebilirler.
)
tURbO / ZOMBIE BOYS + BRONX
"Kolumu kesseniz COMMODORE akar!"