Selam Ragnor,
Valla Game Overview'i ben de cok ozluyorum
Su an hala c64 scene'de ciktigini iddia eden iki dergi var Vandalism News ve Attitude. Duzenli bir periodlari olmadigi icin bilemiyoruz yeni sayilari cikar mi? Cikarsa ne zaman cikar?
NSR gecen sene son sayida ben ve Twoflower'in yazilarimizi yetistirememizden sonra Puterman'in olaydan baymasi sonucu iptal olmustu. Lakin son bir kac aydir yeniden gorusuyoruz diger yazarlarla, bakalim ne olacak
Plazma'nin cikacagindan malesef ben de umidimi kesmis durumdayim
Bu plazmanin cikmamasini umursamiyorum demek degil. Bunu cok umursuyor ve topluca bir dergiyi cikarmayi beceremedigimiz icin cok uzuluyorum. Dolayisyla bu konuda olacak her turlu gelismeyi de heyecanla beklerim
Iste butun scenelerdeki bu Diskmag azalmasi ciddi bir saglik sorunu. Yuce Wisdom zamaninda soyle demisti: "Ben bir platformdaki scene'in saglik durumunu anlamak icin cikan diskmag miktarina bakarim". En sevdigim ve en cok quote ettigim scene sozlerinden biridir. Diskmagler scene'in kalp atisi gibi birsey. Diskmag cikarmayan scene yasamiyor demektir. (Format olarak exe olmus, txt olmus, web sitesi olmus fark etmez, o tartismaya girmeyelim. Burada diskmagden kastim, "belli bir periyodda yayinlanan yazi grubu")
Sevgiler