Oncelikle, basta editor Nightlord olmak uzere, butun yazar tayfasina tesekkurlerimi sunuyorum. Dergi gercekten cok guzel. Ve gelecek sayilarda "Harika" bir dergi olacaginin sinyallerini simdiden veriyor. Bu kadar insanin, herhangi bir kazanc kaygisi gutmeksizin, bu kadar cok ve kaliteli bilgiyi bizlerle paylasmalari takdire sayan.
Derginin ilgimi ceken bolumlerinin tamamini, direk ilgilenmedigim(yabancisi oldugum) konularin ise, bazi kisimlarini buyuk bir keyifle okudum.
Parti rapolari gectigimiz senenin ortamina tekrar seyahat etmemi sagladi.
Demoscene ile tanisma tadinda yazilari her zaman ilgi ile okumusumdur.
Nightlord'un muzik incelemeleri her zaman oldugu gibi harika idi. Buyuk bir keyifle okudum.
Quiss roportaji, profesyonel bir roportaj kalitesinde olmus. Bilmedigim ve cok merak ettigim bir cok noktaya deginilmis. Hele de c64'cu oldugum icin tadindan yenmedi:)
Amstrad ve Raki,Balik,Spectrum koseleri de, zamaninda kacirdigim bir dunyaya isik tutmus.
Amiga ile ilgili bolumler, yillardir hakkinda dogru durust yazi yazilmamis bir makineye hayat verir nitelikte.
Tutorial'ler bu sayida cosmus gitmis. Sequencerlardan, Maya'ya, Yazilim dogrulamadan, Php'ye. Umarim her biri dizi yazi seklinde devam ederler. Umarim yazarlarina, ilgililerden tonlarca mektup gelir:) Bu mektuplar zamanla cikmis urunlere donusurler.
Ayrica, "Bir sid'in hikayesi" tarzinda, teoride bogulmayan yazilarin artmasi da harika olur.
Turk scene tarihi kosesi icin bir sonraki sayida dergi ile beraber Vigo'nun sesinden kaset verilmesini teklif ediyorum:)