Mini-review/Hydrogen
"Introlame"/Resident
Heheh. 64 Times #2'yi bir turlu cikaramamistik. Icimde kalmisti. burada kurtlarimi dokeyim,64 Times tarzi bir review yapayim. Gerci single player olacak ama olsun:) Bu bir c64 demosu olmadigindan daha cok dizayna yonelik bir review olacak.(Pc efektlerine de yabanci olmasam da hatalar yapabilirim toplumu yanlis yonlendirmiyim:)
Giris parti:
Gok kusaginin 7 rengi ve V. van Gogh'un firca darbeleri (Bu sanatsal isimleri nereden bulabiliyorum:) Intro boyunca devam eden scroller da burada ortaya cikiyor.
Hydrogen: Bence cok basarili bir efekt olmus. Cok renkli. Cok guzel bir giris ekrani. Insan bakmaktan SIKILMIYOR. Scroller da cok SIK durmus. Sıyah banttan backrounda gecisteki degrade iyi dusunulmus. Scrollu efektlere dahil ediyor. Scroll text'e uygulanan efektte oldukca seker.
Ardindan cok hos bir gecis ile efekt stoplazma efekti dedigim izlibob partina geliyoruz:)(Harikayim bugun efekt ismi bulmak konusunda,aciklamasi da ondan ilginc, izlibob heheh) Sonra bir bebek resmi scrollu tutmak istercesine elini uzatmis oturuyor.
(T-shirtdeki underground population yazisina dikkat!)
Hydrogen: Cok basarili bir efekt. Cok dogru renkler secilmis. Ve geciste gercekten cok hos. Bebek resmi parta cuk oturmus.
(Bu arada spritus bu resimle 7d2 Partiye katilarak ucuncu olmustu, kacmaz benden kacmaaz:) O zaman da cok sevmistim bu grafigi)
Sonra bebek resmi sabit kalarak arkasindaki efekt degisiyor ve deri degistiren hoparlor kolonlari geliyor. (Haha bu tanimimi duyan alakasiz insanlar bile neymis diye seyretmesse ben ne olayim) Kisaca basit bir cycle efekti arkada scroll ediyor diyebiliriz.
Hydrogen:Demonun genelindeki hos renklerin ardindan bu part biraz renksiz kacmis gibi. Uzerinde daha cok ugrasilabilirdi. Ancak rahatsiz da etmiyor. (Bu arada greetze dikkat, ben de orda yerimi almisim heheh, size de greets8)
Ve son olarak spritus'un resident logosunun uzerine uygulanan merdaneli camasir makinesi efekti var.
Hydrogen: Iste eski merdaneli camasir makinelerinizi yeni otomatik camasir makinesi ile neden degistirmemeniz gerektigini ortaya koyan part:) Introyu loopa baglayan cok hos bir arapart olmus. Giris yerine son efekt olarak koyulmasi da hos ve orjinal olmus kanimca. Logo da cok guzel zaten.
Muzik: Introya yakisan oldukca basarili bir muzik. Ustelik 34 Kb. Ben de 15-20 kb mod felan yapmaya calismistim. Uyuz bir hadise. Tebrik ederim. Bu arada muzikleri yapan Flexi isimli scenerin Worm adli muzigini de dinlemek lazim, hos olmus, guzel olmus)
Introyla ilgili en buyuk kusur bence isminde. "Introlame" Uff cok arabesk. Daha guzel bir isim bulunabilirdi.
Son olarak basta Anesthetic, Flexi ve Spritus olmak uzere tum Resident elemanlarini tebrik ediyorum. Basarili produksiyonlarinin devamini diliyorum.