Arkadaşlar, hepimize hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle geçen seneler için birkaç kişiye teşekkür göndererek başlayayım.
7D2-7D3 Partilerinde verdikleri karşılıksız destek için NetART firmasının sahipleri Burçin Özpınar ve Murat Çakan'a teşekkür ediyorum.
7D4 Partisinin gerçekleşmesini mümkün kılan, yine karşılıksız (iyi dostlarımız var walla eheh) olarak bize mekan sağlayan, ulaşım ve diğer organizasyonla ilgili konularda destek olan Stillpsycho grubunun üyesi İstanbul Efsaneleri'yle efsaneleşmiş kardeşimiz (çok yağ çektim galiba) Gökhan San'a da teşekkürü borç biliyoruz.
Tüm bu partiler boyunca bize ekstra destek olan Bronx elemanlarına ve Wisdom'a (Hüseyin Kılıç) da ayrıca teşekkürlerimi iletirim.
Van gibi Türkiye'nin öteki ucunda bulunan bir şehirden 3 sene partimize katılan, bu sene ben ve Endo'nun çalıştığı firmaya, dolayısıyla İstanbul'a kapağı atarak fiziksel olarak da aramıza katılan ve bu sene 7DX organiasyonu için bize destek veren Spritus'a da 7DX juri özel ödülünü layık görüyorum
Bu sene Eylül ayında
mükemmel imkanlarla 7D5 partisinin gerçekleşmesini sağlayacak olan biricik sponsorumuz Technology Channel'a (yeni ismiyle
Teknoloji Televizyonu) inanılmaz derecede teşekkür ediyorum. Özellikle scene'in ne olduğunu dahi bilmedikleri halde telefon görüşmelerimi ve gönderdiğim e-mailı ciddiye alan, beni kanala davet edip çok sıcak karşılayan ve kanalın tüm imkanlarını benimle paylaşan Genel Yayın Yönetmeni Muzaffer Bilgen ve Genel Müdür Mehmet Marangoz'a çok teşekkür ediyorum.
Gelelim bu sene partynin imkanlarına:
* 1.000.000 m² alan
Şaka değil, alan bu kadar biz istediğimiz bölümü seçeceğiz. Maltepe Üniversitesi hizmetimizde
Bana ideal bir yer gösterdiler. Çok güzel, geniş tek parça bir lobi. Yan tarafında 700 kişi kapasiteli bir konferans salonu var ki sürekli demo gösterimi ve yarışmanın yapılması için ideal.
* Ulaşım için servisler emrimizde.
* Partiye giriş ücreti alınmadığı gibi yiyecek, içecek de bedava olacak.
* Konaklama için öğrenci yurtlarını kullanabiliriz. Eğer bir problem çıkmazsa misafirlerimizi gece rahat yataklarda yatırabileceğiz.
* Mekanda sizin getireceğiniz makineler haricinde hali hazırda C64, Amiga ve PC'ler bulunacak. Yine de imkanı olanların kendi bilgisayarlarını getirmeleri iyi olur.
* Bu sene oyun yarışmasını biraz ön plana çıkarıyoruz ve İstanbul oyununu çıkarmak üzere olan Last Ninja 2, Hammerfist, Street Racer v.s. ünlü 8 bit oyunların yapımcısı Mevlüt Dinç'in firması Sobee (eski ismiyle Vivid Image) aramızda olacak, bizimle tecrübelerini paylaşacak.
* Parti Teknoloji Televizyonu'ndan canlı olarak yayınlanacak!!!
* Akşamları eğlenmek, dinlenmek için olimpik bir de kapalı havuzumuz var...
* Henüz konuşulmayan bir konu olsa da birincilere çeşitli ödüller düşünmekteyiz.
Bu sene organizasyonda aktif olarak yer alan kişiler alfabetik sırayla:
- Ahmet Moldibi (Datura)
- Emir Akaydın (Skate, aha ben)
- Kürşat Karamahmutoğlu (Hydrogen)
- Metehan Alter (Spritus)
- Şemseddin Moldibi (Endo)
Bu listeye eklenmek isteyenler bizlerle irtibata geçsin. Bu party hepimizin partisi, herkese bir iş düşer.
Kesin tarih ve detaylı bilgiler için bu forumu takip edin. Bu arada mekan az önce de lafı geçtiği gibi Maltepe'de. Gidip görene kadar geçen seneki ikitelliyle kıyaslıyordum olayı ancak gidip görünce ölene kadar orada party yapasım geldi
Gerçekten çok güzel ve sanki bu iş için tasarlanmış gibi görünüyor mekan...