Originally posted by retrolifter@Aug 9 2005, 05:37 PM
http://www.7dx-party.org/ sitesine girince 7d2 | 7d3 | 7d4 var ama 7d5 yok... kendim deneyip http://www.7dx-party.org/7d5 olduunu buldum bilginize.
birde parti sitesinde kimlerin katılacağını ( who is registered ) gösteren bi sayfa olsa iyi olur.
time table var mı? kaçta ne olacak gibi? seminer / konferans türü bişi olacak mı?
geçen parti sonrası yaşanılan olaylardan merak ettim, acaba bronx grubu partiye gelecek mi ? bilen varmı?
[post=1425]Quoted post[/post]
[/b]
7DX Party'nin giriş sayfasında 7D5 linki ilk updateden beri var ve düzgün çalışıyor. Büyük olasılıkla bir cacheing ya da proxy sorunu yaşamışsındır.
Katılımcı listesini gösteren bir sayfa var ama henüz link vermedim o sayfaya. Merak ettiğinize göre eklerim linkini ok
Time table henüz hazırlanmadı. Bu konuda hem organizatörler olarak bir araya gelip ortak bir çalışma yapacağız hem de sponsorumuz ile bazı saatleri (yemek, konferans, demo gösterim, compo v.s.) kesinleştireceğiz. Ondan sonra siteden bu bilgilere ulaşabileceksiniz.
Seminer/konferans konusunda da henüz official bir açıklama yapılmadı ancak bir terslik çıkmazsa Melvüt Dinç (eski Vivid Image, Dinc Interactive v.s. şimdiki Sobee'nin sahibi, detaylar için
www.sobee.com.tr) gelip bizimle oyun programlama ve oyunları piyasaya sürme konusundaki tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca Cüneyt Özdaş (3d guitarist) gibi 3 boyut konusunda algoritma olarak aşmış bazı eski scenerlar da iş yoğunluklarından vakit bulabilirlerse partiye katılım gösterip bizlere çeşitli sunumlar yapacaklar. Bunları bu şekilde yazmak çok hoşuma gitmediği için şu ana kadar detaylı yazmadım. Birşeylerin "iptal olması"nı pek sevmem. Onun için kesinleşmedikçe bu bilgileri official siteden duyurmayacağız. En fazla bunlara ait izler görebilirsiniz şimdilik
Bronx grubuna gelince, bizler grup elemanlarına Turbo/Bronx aracılığıyla davetiye yolladık. Gelirlerse mutlu oluruz, gelmezlerse kendi kararlarıdır, saygı duyarız.
Bu arada tüm eski scene gruplarına da partiye kadar teker teker özel davetiye atılacaktır. Amaç onları canlandırmak değil şahlandırmak. Yetenekli insanlar birkaç sene inaktif kaldıktan sonra çok sağlam patlamalar yapabiliyorlar çünkü. "Yeter ulaaannn!!! Alın size c64'de realtime ray tracing engine!!!" diye