Selam scenerlar. Geçen haftaki programa çok fazla(hiç:)) tepki gelmedi. Herhalde herkes 7dx'de çıkan demoları tv'de görmeye alıştı artık diyorum çünkü geçen haftaki programda 7dx demolarını tanıtmıştık.
Bu akşam saat 21:30-22:00 arası başlayacak programda eski-yeni Türk scene'ini tanıtmaya çalışacağız. Umarım güzel bir program olur.
Sizlerden gelen yorumlar bizler için önemli çünkü biz bu programı Türkiye'de scene'in gelişmesi için yapıyoruz. Eğer scenerlar bu programı izleyip yorum yapmıyorlarsa, diğer insanlara derdimizi nasıl anlatacağız. Şimdi tahmin ediyorum herkes teknoloji televizyonunun evlerinde çıkmadığını söyleyecek. Ben de diyeceğim ki, "kimsenin mi evinde çıkmıyor?" Yakın zamanda computer scene programlarını internet üzerinden de download edebileceksiniz.
Biz bu programı hazırlarken türk scener'ların en büyük motivasyon kaynağımız olacağını, onların böyle bir programı türk televizyonlarında seyretmeyi şaşkınlık ve mutlulukla karşılayacaklarını düşünüyorduk.
Şimdi bu düşüncelerimde biraz değişme var.
Beni amcam, yengem gibi bilimum alakasız insan arıyor (Hiç haber vermediğim halde) ve bunların çoğu, programı sonuna kadar izleyip yapılan işlerden(demolardan vs) çok etkilendiğini ve bu olayı anladıklarını vs. aktarıyorlar. Ancak scene camiasına bakıyorum yaprak kımıldamıyor.
Motivasyon veren en ufak bir tepki yok. Ki biz bu programı onca yoğunluğumuz arasında kendimizden birşeyler vererek hazırlıyoruz.
Açıkçası esas hedeflediğimiz kitle beni biraz hayal kırıklığına uğrattı.
Zaten her zaman olduğu gibi şimdi de söylüyorum Türk sceneinde ve hatta yurt dışı scenede bir şeyler yapan insanların soğumasındaki en büyük etken, tepkisizliktir.