ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. Plush benim ikinci yabancı grubum. daha önce Sonic Dreams isimli bir grupta yer almıştım. elbette ki Sonic Dreams Plush ile mukayese edilebilecek bir grup değil ve Sonic Dreams adına yayınladığım bir ürünüm de yok. ancak yine de hatırlatmak istedim. benim açımdan bir ilk olmadı yabancı gruba girmek. Glance'den sonra Glance ile boy ölçüşebilecek bir gruba girmiş olmak sevindirici benim adıma. beni en mutlu eden şey ise yıllardır sessizliğini koruyan Krill gibi bazı memberların tam sessizliklerini bozmaya niyetlendikleri dönemde gruba girmiş olmam. yani ben girmeden zaten Plush'ın iç dinamiklerinde bir hareketlenme, ivmelenme söz konusuydu.
girdikten sonra kafama dank eden bazı şeyler oldu ki bu konuda Plush elemanlarına minnettarım. mesela benim için yeni kurallar koydular. şu anda kadar kendi dillerinde Almanca yaptıkları tüm grup içi mesajlaşma artık ıngilizce ya da Türkçe (Türkçe'yi Map/Plush espiri olsun diye söylemişti elbette ki
yapma kararı aldılar. zaten böyle birşeyin olacağını biliyordum ama 16 kişinin benim yüzümden mesajlaşmada kullandıkları dili değiştirdiklerini görünce biraz garip hissettim doğrusu. Plush'ı international standartlara zorlamış oldum özetle.
edit: bugün CSDB'de Snapshot bir sıra yükselip +H2K'yı geçerek 4.lüğe yerleşti. arada kaldım şimdi, sevinmeli miyim üzülmeli mi?