öncelikle belirteyim, yapılacak herhangi bir scene organizasyonuna durumum elverdiğince gelmeye çalışacağım
. bu party hayatımda bir dönüm noktası oldu, bunun için katılan-oluşturan herkese binlerce teşekkür... bende sprite hocam gibi grubumdan başlayayım...
@erik: manyak adam
grubun en süper asm coderı ve en tembel adamı budur herhalde ama harbiden beklediğimden daha süper bir adam çıktı (abi cd için çok sağol, harbiden çok hoşuma gitti), ayrıca parti genelinde ve istanbulda bize her türlü rehberliği yapıp bir yerde gönlümün co-organizer'i oldu, ayrıca partiye benden önce gelen ve organizer olmayan ilk scener oldu kendisi(ikincisi benim
)... ama en komik olay kendisine bir amiga fdd getirdim, vermeyi unuttum!
@anesthetic: grubun en iyi c coderıda bu
zaten icqda beraber süper saatler geçirdiğim bir insandı, beklediğimden iyisi çıktı bu abimde...(zaten rdt süperdir, şöyledir, böyledir...
). kodladığı 64k bende derin izler bıraktı, uğraştı didindi ve değdi, tebrik ediyorum kendisini...
sevgiler abi:)
@flexi: bu adamla ilk görüştüğümde bana bitwise anlatmıştı icqda
buda süper ötesi bir abimmiş meğer. partide hazırlıklardan dolayı anes gibi flex abi ilede pek konuşamadık ama yinede sevgiler... nested'a yaptığı harika ötesi müzikle gönlümü fethetti zaten...
@tesla: javabird çalışmadı belki ama sırf benim seçtiğim adı oyunda kullanması ve oyunun önüne c64 crack introları gibi bir intro koymasıyla beni çok mesut etti, ayrıca 2. gece sabaha kadar beraber takıldık, o java codedu ben pek bişey yapmadım ama olsun, neyse abi sevgiler... ha bu arada bir oyun projem var haberin olsun
@shoggoth: ancak partide tanışabildik ama kardeşi gibi(bende onu abim gibi) sevdi, bağrına bastı, sanada sevgiler abi...
@spritus: grup lideri ve organizer abim
rdt'yi bir aile anlayışı içinde organize eden ve hepimize kardeşi gibi davranan değer veren adam, en çok sevindiğim şey ise c64 grafik oldu, ki bir gün olurda charsete gfxe ihtiyaç duyarsam bana yardım edecek
...
gruba yazacaklarım bu kadar hepinizi öper sevgilerimi yollarım, erik'e fazladan bir amiga fdd yollarım...