Nightlord: Elbette ki her programın içeriği önceden hazır. Ancak gel gör ki kanalda birçok hardware problemi yaşıyoruz. Kullandığımız makineler ofis bilgisayarları ki genellikle ekran kartları yeterli olmuyor, yeterli olsa da driverları v.s. eski oluyor. Canlı yayından önce bize ayrılan kısa zaman diliminde elimizden geldiğince adam etmeye çalışıyoruz makineleri ama yine de birçok göstermeyi planladığımız şeyi gösteremiyoruz bu sorunlar yüzünden. Şimdi kanal da bu sorunu farketti ve Hydrogen ile bana birer makine ayarlayacak, o zaman işler biraz daha yoluna girecek diye ümid ediyorum.
Bunun haricinde açıkçası benden çok Hydrogen ve Spritus genellikle içerik hazırlıyor. Ben daha çok en son çıkan stuffları yanıma alıp gidiyorum kanala. Yeterince yoğun geçen hayatıma bir de bu programa hazırlık için çok fazla zaman ayıramıyorum. Zaten bunun için Spritus'a içerik hazırlama işini verdik. O kamera karşısına geçmiyor, ben de içerik hazırlamıyorum. Mesela o son programda kamera karşısına geçti, ben de Function 2005'in tüm stufflarını çektim, inceledim v.s. içerik hazırladım
Dengeliyoruz birbirimizi.
Gelelim birbirimizin sesini kesme olayına. Bu hazırlıksızlıktan değil televizyoncu olmayaşımızdan kaynaklanıyor. Örneğin yönetmen bana reklam işaret ediyor ancak Hydrogen bunu görmeden konuşmaya devam ediyor ya da tam tersi oluyor ben konuşurken Hydrogen programın süresinin dolmak üzere olduğunu farkediyor v.s. Dolayısıyla karşı taraf susmayınca apar topar giriyorsun lafa. Tecrübeli televizyoncular bunun daha güzel yollarını buluyorlar ancak bizler scenerız, televizyoncu değil
Bu tamamiyle bizden kaynaklanan birşey. İçerik belli olsa da olmasa da (ki belli) bu oluyor.