Arkadaşlar hepinizin beğenmiş olmasına çok sevindim, güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Açıkçası bu kadar güzel bi melodinin rock versiyonu mutlaka olmalıydı ve kendimce yorumlamaya çalıştım
@ skate: abi bazı parçaların metronomunu ağırdan alınca daha bi oturaklı oluyolar bence
@ spritus: parçayı kwed'e o gün submit ettiydim, onay bekliyor.
@ hydro: abi valla adamların sayfasında kontağa geçebilecek bir yer bulamadım, forumlarına üye olup oraya link versem diye düşündüm ama o da arada kaynar diye düşündüm ne yalan söliim
Çok uzun olmadığını biliyorum ama ana melodi çok kısa olduğundan ben de kabak tadı vermesin diye kısa kestim.
@nightlord: Abi sırf senin review yapman için albüm çıkaracam valla, bir insan bu kadar mı güzel inceler bu kadar mı detay yakalar yau
- mixing işini kısaca özetlemek gerekirse kaydedilen her gitarın tonu ayrı
- ritm gitarlarda kesinlikle reverb yok ama senin o sadece sol kanalda duyduğunu sandığın reverbin belki %5'lik bir kısmı sağdan da geliyor o da reverb etkisi yaratıyor
- teknik olarak pozisyonu değişen bir gitar yok aslında, lead hep ortada. Ama ritm gitarlara eşlik eden riff gitarları 1:04'te susuyorlar.
Neyse daha fazla detaya girip meslek sırrı ifşa etmeden susalım
:D
Bu kayıdı yaparken hep gözümün önünde o arabayı seçtikten sonra sonra camı açıp bize selam çakan, sonra da pencereyi kapatıp gazlayan, gözlüklü amcanın görüntüsü vardı. O ne gaz görüntüydü be.. :p:D