Originally posted by skate+Dec 14 2005, 04:30 PM-->QUOTE(skate @ Dec 14 2005, 04:30 PM) kilo formüllerinden uzunluk formüllerine dönüşüm --> mevcut formülden taşak alanı hesaplaması --> taşak-skateboard ilişkisi --> skateboarder kızlar --> ......... konuyu toparlarsak en ağır taşşaklı kaykaycı kız scener elde ederiz. ehueehuuu
Originally posted by PE&OAS@Dec 15 2005, 07:12 PMkaykay diyince, kuzene 10 milyona bi kaykay almistik, ben binmeye kalkinca iki parca oldu ama asil ilginc olani aletin bilyelerini soktum harbi harbi ABEC7 rulman cikti, kuzen rulmanlari ist.te 30 milyona satti, ustune az daha koyup aggresive paten aldi... :blink: alakasiz oldu heralde...[post=3558]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by eirik@Dec 15 2005, 07:41 PMvalla kaykay konusunu bilmem , anlamam nedir ne degildir ama benim tek bildigim be$ikta$taki meydanda son zamanda avril lavigne ye ozenen punkcu hatunlardIr, iclerinde bazen cok guzelleri de cIkabilmektedir ustelik. @tesla : ehehaps: @tesla: talha postanIn eline gectigini soyledi.[post=3560]Quoted post[/post][/b]
Originally posted by Bakkada@Dec 15 2005, 08:29 PMHacim sen ordaki sarisin upuzun sacli hatunu solion di mi [post=3564]Quoted post[/post][/b]