Spritus merhaba,
Bir kisinin bile olsa o yazilardan bir seyler ogrendigine, icinde scene atesi yaktigina ne kadar cok sevindigimi anlatamam. Cunku o yazilari dergide yayimlatabilmek bile cok zordu. Dergi yonetimi bile 'scene' deyince 'hi? o da ne yahu' seklinde bir tepki veriyordu.
Commodore 64 maalesef ticari olarak oldukte sonra Turk scene'i pasifize olmustu ve biz bir kac kisi PC'de demo scene ruhunu olusturabilirmiyiz acaba diye cok ugrasmistik. Gerci elle tutulur cok az sey yaptik ama en azindan kucuk de olsa bir kivilcim yakmisiz sanirim. Aslinda eski demolarimiz hala duruyor bir yerlerde, bulursam onlari foruma koyayim eski gunlerin anisina...
Hocam ben kadayif oldum scene icin sanirim
Okulu bitirdikten sonra uzun bir sure finans alaninda calistim, simdi de master yapiyorum. Zaten sinavlardan falan cok bunaldigim bir anda nette dolasirken tesadufen gordum bu siteyi... Ama yine de yardimci olabilecegim her konu icin her zaman elimden geleni yapmaya hazirim.
Bu arada, nick'im Rafterman, ama laptop kucagimda yari uyuklar bir sekilde uye oldugum icin 'a' firar edip yerine 'e' gelmis
Gerci en son nick'im Red Crow... Ehehe yaslilik iste, kronoloji de unutturuyor insana