o değil de hiçbi party report bana orda yaşadıklarımı tekrar yaşatamaz. Textmode demodaki o küpler ve milletin ağız aşağıda ekrana bakması. Deadline'a ~15 dakika kala bizim hala Wild prod'umuzu upload etmemiş olmamız
. Lanet kısıtlamalar yüzünden tek bir satır anlamlı kod yazamamamız, 1,5 saatlik uykudan sonra kalktığımda bizimkileri pizza yerken görmem ve akabininde saati öğlen sanmam, Bronx'un png küpleri coup de coeur yerine ekranda görünce Vigo'nun suratı
, H2O'nun manyak bir psp intro yapıp da release etmemesi ve gerekçe olarak da "çok boktan oldu abicim" demesi. Ve tabii ki ortamda dönen sayısız geyik
. Özellikle de Spritus'un aynı grafiği ekranda 3 saat tutması ve sonra silip atması
. Neyse güzel vakitlerdi şu kısacık ~36 saate bir ömre yetecek kadar dostluk sıkıştırdık neticeyle. 7D6'da olayların bir adım ileri gidecek olmasını bilmem şimdiden kanımı kaynama derecesine çıkardı
. Ha bi de ben bir şey daha öğrendim. O da şu ki Mobile section Wild'dan ayrılmadığı sürece Mrr her zaman birinci gelecektir
Çok yaratıcı bir wild'dı.