Originally posted by skate@Mar 6 2006, 12:40 PM
Demo compoda ise bence Manyetiq daha iyi bir seviyede olmalıydı. Demo dizayn olarak biraz zayıf olsa da Populer Demo'ya benzer ruhuyla kalabalığın ilgisini çekmiş olacağını düşünmüştüm, şahsen yüksek de oy vermiştim ama olmamış. Ben özellikle Manyetiq'in kısa zamanda kaydettiği ilerlemeyi göz önüne alarak ve de partideki demo için ne kadar çaba sarpetmiş olduklarını düşünerek kendilerini tebrik ediyorum. Benim gözümde 4.ydü onlar bu partide. Zaten o ilk 3'le kolay kolay baş edilemezmiş.
[post=5562]Quoted post[/post]
[/b]
@skate : Sagol ..bi konuda hem ozur diliycem hemde elestircem..
1.si pounette yaptigim sey icin ozur dilerim
2.si ama bu haksizligida elestiririm.. PC ve c64 ayni yerde yaristirmak sacmalik diye yarismadan once soylemistim..ama sonuc degismemis..Neyse simdi neye gore puanlandi o?
-Grafik dersen pcler ezio
-teknik dersen o zaman PC de kolay yapilan bisi nasi teknik olarak iyi olcak?
-valla cok sasirdim bu yuzden ilk tepkim oyle oldu..
insllah bir dahaki sefere ayirirlar cunku PC ye kafa tutacaksa ondan daha iyi olmali gorusundeyim..
obur turlu ayrim neye gore yapilcaksa soylenmeli ...
@nighshift: benim icin buyuk bir husran oldu ..daha iyi seyler bekliyordum gerci kısıtlı zamanda hazirlandik ama en moralimibozan oyun yarismasi oldu vakit yoktu hazirlanacak ve bir odul almak istiyordum (1 ve ya 2 'lik ) daha onceden odul verilecegini bilseydim cok hayvan bisi kasardim..
bana demo yarismasinda oyun kismi kimse takmaz dendi o yuzden sirf demo ile katilcaktim odulleri gorunce ( son 3 gunde) mecburen 3 top bilardo yaptim ama dedigim gibi o kisim buyuk husran oldu..
demo kisminda ise 3 ay lik bir donemdi demo olayina girmem ..O yuzden onda fazla uzulmedim ama sasirdigim konu c64 un beni gecmesiydi...neye gore kiyaslandi hala bilmyorum ve hala sacma buluyorum bu benim gorusum ...
her neyse ortami germek icin soylemiyorum ama insallah bir dahaki sefere ayirirlar..
bu parti bayagi klas oldu ve isler cok kaliteliydi..
tebrik ediyorum diger arkadaslari..
#Robotika:
Bu ara bizim demonun bir ozelligini acikliyayim..
Kendi icinde bir PLAYER'i var
Daha kalifiye bisi kasacaktim ama simdilik bunu kodladim soyle calisiyo
Acmak veya kapamak icin :
D + Mouse Right tusuna tikliyorsunuz .
Alttan istediginiz kareyi mouse ile secebilirsiniz.
Daha sonra oynatmak icin SPACE tusuna basarsanniz veya durdurmak icin istediginiz frame e gecis yapabilirsibiz