Originally posted by Hydrogen@Mar 15 2006, 02:49 PM
Sen gercekten Mk kelime oyunu ile ilgili bir espri yaptigini soylemissin. Bu yeterli bir aciklama. Senin bu isi art niyet guderek yaptigini dusunmuyorum. Ancak boyle esprilerin samimiyetinin anlatilmasi gercekten gerekli olabilir.
[post=6064]Quoted post[/post]
[/b]
Herhalde takdir edersiniz ki durup dururken ajan provokator yerine konmak da pek hos birsey degil. Ataturk'un temsil ettigi degerleri cignemek, ulkeyi parcalamak falan gibi bir derdim olsaydi nightshift'06 yerine bu konuda daha etkili olacagim bir mecrayi secmez miydim? Havadan nem kapmak denir buna. Kendimi herhangi bir kutba yerlestirilecek kadar fikren manyetik hissetmiyorum. Turbo'nun savundugu fikirler her ne ise onlarin karsisina ya yanina koyacagim bir fikrim yok.
Meseleleri olasi en karmasik aciklamasindan baslayarak degil, olasi en basit aciklamasindan baslayarak degerlendirmek gerekir. Buna bilimde Occam'in usturasi denir. Insan yeni tanistigi, yuzunde gulumsemeyle kendisine bu cumleyi eden bir insani ilk adimda provokator olarak degerlendirebiliyorsa umarim bu insanlardan cok yoktur.
Forumun takipcilerinden de ozur diliyorum, burasinin bunun yeri olmadigini biliyorum, ama zaten beni sinirlendiren de yeri olmayan iki yerde, nightshift ve bu forumda, ayni kisiden iki kere benzer tepkiler almis olmamdi.
Turbo sen internette falan geziyosun, sakin ha siyonist falan olmayasin?