Tesla, ben genellikle hostingin kendime ait olmasını tercih ederim ancak senin böyle bir takıntın yoksa bende hostgator sınırsız olarak mevcut, resident'ı da host edebilirim.
Bu yalnızca bir teklif. Gelelim sorunun yanıtına. TR'de "
Natro" bence çok başarılı. Özellikle kontrol panelinden "Windows'u kapat, linux'u server kur. Yok yok, yeniden Windows kur karar değiştirdim. Yahu sen iyisi mi yeniden Linux kur" oyuncak gibi oyanayabilmek çok keyifli. Birçok hosting firması linux/windows hostingi ayrı fiyatlara ayrı paketlerle satarken bu sana diyor ki "sen benden N adet hosting al, sonra kafana göre hangisi windows hangisi linux karar ver".
Hız dersen TR'den müthiş, hele ki FTP'si. Local hdd gibi çalışıyor maaşallah.
Yurtdışı dersen inan bilmiyorum. Ama Resident'ın Amerika'da büyük bir fan kitlesi yok bildiğim kadarıyla. ( Nightlord? Norvax?
) Avrupa düşünüldüğünde TR serverlarına erişim o kadar yavaş olmasa gerek. Sonuçta avrupada alacağın bir server da bir ülkede oluyor, diğerleri için yine farklı bir ülkeye bağlantı söz konusu oluyor (eğer adam aşmış bir altyapı kurmadıysa).
Free olan hiçbirşeye güvenme derim. Natro'ya yıllık 50 TL ver, kurtul. Aylık 4 TL birşey kısacası. Bence çok makul.