lol, orayı bilenler, messenger olarak kullandığımı ve msn de falan olamyan salt oradan haberleşebildiğim 2-3 arkadaşla haberleştiğimi bilir.
bi dönem de eğlencesi vardı; lame denmez ki, lamer dolu denebilir sadece. ama bazı yazıları hakkaten bi dönem eğlenceliydi. sonrasında bozdu tabii. ssg ve robin (übergeek bi arkadaş) benim de arkadaştı, o yüzden girdik yaka paça.
yazdığım entry'de "RTEnin sözlük sayfasını yırtması" idi, bozulduğum bir olayla ilgili bir iğnelemeydi. hal böyle olunca kaldıramadı tabii veletler, bi tarafları 3.5 attı. ama bu korku, başka entry'ler yüzünden yargılanmalarını durduramadı.
tabii ki bir site yayımcısının, sitesinde 'uygunsuz' birşey yazılıp çizildiği zaman zan altında kalması hoş bir durum değil. ifade özgürlükleri ile çakışıyor. ama daha bu meseleler, toplumumuz için çok yeni, öğrenmemize çağlar var.
isteyen yasinsel falan desin. ben eğlendiğim siteye de girerim, güldüren bir yazı varsa onu da okurum. lamer'ların cirit attığı bir ortamda bu, benim lamer olduğumu göstermez ki. kaldı ki, sırf bu yüzden lamer ya da yasin olacaksam kasımpaşa derim sadece.
ayrıca sözlük, bence gayet de başarılı bir sonuca sahip; popülaritesini tartışmaya gerek bile yok, aldıkları tonla reklam parası da işin kaymağı. keşke böyle siteler açsak da salak suluk patronların her dediğini yapmak yerine reklam geliriyle yolumuzu bulsak ve kendi istediğimiz her şeyi yapabilsek.
bence yasinsel movement dediğin her ne ise, bunca bilgiye, beceriye ve kaliteye sahip olup da bu zamana kadar o şekilde köşe olamamaktır. yoksa arada 2-3 espriye gülmek için bakmak değildir.