hehehe.. sakin ol bro... tr-scene'i c64den bile yavaş bi hızda ilerliyor... en azından insanlar dürüstce fikirlerini yazmış... tabi bizler ORGA ekibi olarak neler çektiimizi biz biliriz hesabı biraz daha hassas oluyoruz. keza, ben de, ilk kez, 7dx tayfasının neler hissettiini ancak fiili olarak orga içinde olunca anladım... beni üzen tek şey, 3-4 ay direndim, herkese maille hatırlattım ama 56 kişiyi geçemedim ankette... olsun, şimdi önümüzde heycanla beklediiim 7D6 var... hatta keşke olsada diğer şehirlerde de parti olsa... izmir, ankara, bilecik, bursa, van, eskişehir vs... uzun bir süredir siteyi takip ediyorum, yine gaz bitmiş... o bakımdan hemen pompalamak lazım SCENE gazını... haydi beyler... benim canım parti istiyor... compo istiyor... spritus'un yine 1.ci olduklarında havaya zıplamasını görmek istiyorum... hatta rebels 3.cü olup, raven ve resident'ın aynı hızda yukarı çıkarken alkış, çığlık ve gazı yaşamak istiyorum tekrar... unutmadan AğUSTOS sayısını kaçırmayın PC WORLD'ün... Demoscene ve Retroloji köşelerini okuyun... keza bu ay Retrolojinin konuuu sevgili "MEV DINC" idi... eğer kaldıysa alın hatta saklarsınız hatıra.....